Facebook та Instagram запустили функцію «Year in Review»

Читати на RU

Компанія Meta запустила в обох своїх соціальних мережах – Facebook та Instagram – функцію «Year in Review» (огляд року). Про це повідомляє TechCrunch. Функція буде доступною по всьому світу до 30 грудня.

На Facebook користувачі можуть публікувати свої персоналізовані картки “Рік разом”, в яких показуються друзі, місця і люди, які мали найбільше значення у 2021 році. Можна опублікувати автоматично сформовану підбірку або відредагувати її по своєму бажанню.

Зображення

В Instagram можна поділитися “Перемоткою” (Playback) року вигляді добірки сторіз. Користувач може скоригувати цю підбірку на свій смак, обравши 10 сторіз для поширення. Функція стане доступною лише тим користувачам, які запостили щонайменше три історії за 2021 рік. Вони побачать у верхній частині інтерфейсу додатку запрошення створити свій плейбек.

Якщо ви поки що не бачите в своїх додатках функції “Year in Review”, вона скоро з’явиться. У Meta зазначають, що розгортання функції триватиме декілька днів для користувачів по всьому світу.

Подібні можливості зробити свій огляд року запускають багато інтернет-сервісів, адже вони надзвичайно популярні серед користувачів. Свої варіації таких функцій є також у Spotify, Reddit, Snapchat та інших.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук