UNIT.City запустив програму для виходу стартапів на ринок Азії. Заявки – до 20 грудня

Читати на RU

Інноваційний парк UNIT.City сумісно з Японською агенцією міжнародного співробітництва запускає акселераційну програму – NINJA Ukraine. Завдяки ній, серед іншого, українські стартапи матимуть змогу залучитися підтримкою японських інвесторів. Про це AIN.UA повідомили у пресслужбі UNIT.City.

Що таке NINJA Ukraine

  • NINJA Ukraine (Next Innovation with Japan) – акселераційна програма від Японської агенції міжнародного співробітництва JICA.
  • Як зазначається, її мета – підтримати українські стартапи, що зосереджені на вирішенні соціальних проблем, та налагодити зв’язок між українською та японською стороною. Перед командами, що пройдуть акселерацію, постане можливість залучити додаткові фінансові інвестиції та почати просувати свій продукт на ринку Азії.  
  • Схожа програма в Україні стартує вперше. За 2020 рік JICA проінвестувала проекти у країнах Європи та Середнього Сходу на понад $1 млн.

Як потрапити до програми

  • Для участі у програмі необхідно заповнити реєстраційну форму, прикріпити пітч-дек та мотиваційний лист.
  • До розгляду приймаються технологічні стартапи, орієнтовані на ринок Азії, продукт яких продемонстрував результати раніше.
  • Володіння англійською мовою є обов’язковим для усіх членів команди.

Заявки на участь приймаються до 20 грудня 2021 року.  

З-поміж відібраних заявок, команда експертів з  UNIT.City та JICA обере 10 стартапів. Вони отримають доступ до курсу лекцій про японську бізнес-модель, і зможуть презентувати свої ідеї на фінальному пітчингу перед японськими партнерами. Наприкінці програми стартапи матимуть детальний road-map з виходу на східний ринок, а також контакт з потенційними клієнтами, яким їх забезпечать представники JICA.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук