Google випустить програму для запуску Android-додатків на Windows

513
Читати на RU

У 2022 році Google випустить додаток Google Play Games, який дозволить запускати Android-ігри на ноутбуках, планшетах і ПК на Windows. Про це пише The Verge.

Microsoft тестує власне рішення для запуску застосунків Android на Windows 11. Фото: The Verge
  • Прес-секретар Google Алекс Гарсія-Куммерт розповів, що компанія створила Google Play Games самостійно без участі Microsoft, BlueStacks або інших компаній. BlueStacks – це компанія, яка розробила однойменний емулятор Android-додатків на ПК.
  • Поки не зрозуміло, яку технологію Google використає для емуляції додатків Android на Windows. Однак відомо, що ігри працюватимуть локально, тобто їх не транслюватимуть із хмари.
  • У жовтні цього року Microsoft вже почала тестувати програму Windows Subsystem for Android для запуску Android-програм на ПК з різних джерел. Microsoft також уклала партнерську угоду з Amazon, щоб користувачі Windows могли самостійно встановлювати ігри та програми з Amazon.
  • А у вересні BlueStacks створив рішення, яке дозволяє запускати додатки для Android в браузері. Так вони стали доступні для користувачів iOS, Windows, macOS та Linux.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук