Київський додаток для оренди квартир bird запускається у Лондоні

715
Читати на RU

bird, iOS-додаток з пошуку квартир для довгострокової оренди у Києві, запустився у Лондоні. Там він працює під назвою birb. Запуск у столиці Британії компанія приурочила до свого 3 дня народження, розповіли AIN.UA в bird.

Зображення у тексті: bird
  • bird — це експериментальний продукт компанії ЛУН, який з’явився в App Store у грудні 2018 року. Його головні фічі — детальна 3D-карта, на якій підсвічуються будинки з помешканнями, що здаються в оренду, а також bird AI — рішення для боротьби з фейковими оголошеннями.
  • Київський додаток працює за принципом агрегації — збирає оголошення з 24 сайтів нерухомості: DOM.RIA, Country.ua, OLX, Rieltor.ua, 100rielty.ua серед них.
  • Принцип роботи британського birb, як і головні фічі, аналогічний — додаток збирає оголошення з двох найбільших порталів нерухомості у Лондоні. Після — штучний інтелект birb AI структурує їх, переносить на 3D-карту та перевіряє на предмет дублікатів.

Щоб стати сильнішим, потрібно грати з найсильнішими. Тому ми обрали Лондон як друге місто для запуску. Лондон ідеально підходить для цього завдання – розвинений ринок оренди із сильною конкуренцією. Крім цього, приємні бонуси у вигляді англійської мови та високого відсотка айфонів. Це важливо, адже наша програма працює зараз тільки на iOS, — зазначив Арсеній Фещенко, дизайнер та лідер команди bird.

  • Відмінностей між двома додатками дві. По-перше, назва лондонського додатка змінена на birb. За словами компанії, її вигадали, аби розвивати дві версії паралельно — міжнародну birb та київську bird. Друга відмінність — повністю перероблена під географію Лондона карта та адаптовані до британських реалій фільтри.

Детальніше про особливості та історію київського додатка bird AIN.UA розповідав раніше.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук