POS-термінал у смартфоні — «ПриватБанк» запускає нове рішення для бізнесу

1247
Читати на RU

«ПриватБанк» у партнерстві з компанією Visa запустили в Україні нову послугу для підприємців — «Термінал». В основі рішення — технологія Tap to Phone, що перетворює смартфони або планшети на базі операційної системи Android, оснащені NFC-чіпом, на повноцінний POS-термінал. Про це AIN.UA розповіли у пресслужбі банку.

«Термінал» — рішення для мікро- та малого бізнесу

  • Рішення для прийому безконтактних платежів «ПриватБанку» та Visa розрахована на мікро- та малих підприємців, які хочуть трансформувати свій бізнес у безготівковий.
  • Аби підключити «Термінал», підприємцям потрібно завантажити аналогічний додаток, зареєструватися, вказавши дані користувача.
  • “Термінал” доступний для мобільних телефонів або планшетів на базі Android 8.0 та вище, оснащених NFC-чіпом із вимкненим root-доступом (правами суперкористувача) або доступом розробника.
  • Комісія за еквайринг при використанні рішення для прийому безконтактних платежів «ПриватБанку» та Visa складає 1,7%.

В чому суть Tap to Phone

Технологія Tap to Phone побудована на основі EMV — міжнародного стандарту оплати банківськими картками, коли кожна транзакція містить токен, який неможливо використати повторно, — розповіли у “ПриватБанк”.

Tap to Phone дозволяє фінансовим інституціям та фінтех-компаніям побудувати власний еквайринг, запропонувавши клієнтам сервіс прийому оплати на смартфон з такими ж протоколами захисту, як у звичайного POS-термінала.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук