«Епіцентр» відкриває власний IT-підрозділ на Хмельниччині. 600 співробітників і 350 млн інвестицій

9015
1
Читати на RU

Група компаній «Епіцентр» запускає «офіс майбутнього» на Хмельниччині, у якому працюватиме понад 600 спеціалістів у сфері інформаційних технологій, діджиталу та реклами. Як повідомили в компанії, інвестиції в проект складають 350 млн гривень.

Фото: «Городок.City»
  • Офіс відкриють вже 17 грудня в місті Городок на Хмельниччині, будівництво інноваційного центру розпочалося ще влітку 2020 року, а загальні інвестиції складають 350 млн гривень.
  • За планами компанії, в новому офісі буде працювати близько 600 співробітників. Як ще в листопаді 2021 року повідомляло видання «Городок.City», в ньому буде розташовано контакт-центр групи компаній «Епіцентр», Digital Innovation Hub та центр Business Data Analytics.
  • IQ-офіс зробили у будівлі колишнього верстатобудівного заводу. Оскільки стан приміщення заводу був аварійним, усі його стіни укріплено металевими конструкціями, а п’ятий поверх взагалі демонтували, а на його місці звели два нові.
  • Загальна площа офісу — майже 5000 кв. м. У ньому будуть просторі зони openspace з декількома окремими кабінетами та креативні зони релаксу. В IQ-офісі для працівників побудовано тренажерний зал та цілий поверх відведений під зону відпочинку.
Залишити коментар

Коментарі | 1

Пошук