У S.T.A.L.K.E.R. 2 можна буде купити ігрові об’єкти (і навіть персонажів) як NFT

992
Читати на RU

Продовження культової гри S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl має вийти у квітні 2022 року. Вже зараз розробники, компанія GSC Game World разом із платформою DMarket оголосили, що користувачі зможуть купляти “шматки” гри як NFT під час “дропів” (тобто, продажів обмеженої партії таких об’єктів). Про це AIN.UA повідомили в DMarket.

Зображення надане DMarket
  • Розробники використовуватимуть блокчейн, щоб дати спільноті можливість оформити власність на об’єкти у грі. За словами GSC, для AAA-гри це трапляється вперше.
  • Починаючи із грудня 2021 року, користувачі зможуть реєструватися на дропи ігрових об’єктів (наприклад, ігрових речей або NPC), і з часом така можливість стане частиною самої гри. Право власності на такі об’єкти буде закріплене у блокчейні.
  • Перший дроп відбудеться як аукціон і запланований на січень 2022 року. Тоді можна буде купити першу “металюдину”, як цей об’єкт називають самі розробники: це буде NPC з гри, але із детально відтвореним обличчям свого реального власника. Другий дроп заплановано на лютий 2022 року, а подальші анонсуватимуть у Twitter та Discord-каналах гри.

«На аукціоні в січні справді можна буде купити NFT — право на використання обличчя та міміки у грі через NPC. Цим правом у вигляді NFT також можна торгувати. До релізу гри власник NFT зможе заклеймити себе як NPC та стати частиною історії S.T.A.L.K.E.R. 2. Більш того, правом на використання “металюдини” у вигляді NFT, але вже в іншій грі, можна буде торгувати і надалі», — повідомили в DMarket.

  • Аукціони проводитимуться через DMarket, на окремому сайті-лендінгу. Як AIN.UA розповіли в компанії, ціну на першому аукціоні формуватимуть наступним чином: визначатимуть найнижчу ставку, від суми якої користувачі збільшуватимуть власну ставку, щоб перекрити ставку попереднього біддера. До суми первинної ставки також входитиме вартість мінтінг та трансфер “металюдини” користувачеві.
  • За словами Влада Панченка, CEO DMarket, це — один з перших кроків ігри до втілення ідеї метавсесвіту.
  • Як підкреслюють розробники, дропи в S.T.A.L.K.E.R. 2 жодним чином не впливатимуть на геймплей і не надаватимуть власникам таких об’єктів ігрових переваг над іншими гравцями.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук