СЕО Petcube Ярослав Ажнюк приєднався до Fuel Finance як партнер і співзасновник

1787
Читати на RU

Ярослав Ажнюк, співзасновник і керівник Petcube, приєднується до компанії Fuel Finance як партнер і співзасновник. Про це AIN.UA повідомила Альона Мисько, засновниця і CEO Fuel Finance.

Ярослав допоможе розвивати продукт і масштабувати бізнес на західні ринки. Основною зайнятістю Ажнюка залишаються його обов’язки у ролі керівника Petcube. Його роль у Fuel передбачає залученість на рівні стратегії і прийняття ключових рішень. Схожий формат присутній у бізнесі дизайн-студії O0, де Ярослав також є співзасновником.

Редактор AIN.UA поговорив з партнерами про те, що стало причиною такого рішення.

Альона Мисько, Ярослав Ажнюк. Фото тут і далі — Fuel Finance.

Історія по суті почалась з 2020 року, коли Petcube став клієнтом Fuel Finance. Тоді команда напряму працювала з Ажнюком, інтегруючи систему Fuel у бізнес клієнта. Це стало стартом майбутнього партнерства. “Те, що робив Fuel півтора роки тому, коли ми починали співпрацю, було чимось, що я мріяв побудувати всередині Petcube, але не мав на це ні фокусу, ні людей. Фінансові дані у хмарі, таблиці і дешборди, які органічно пронизують бізнес як заповідав Гейтс у своєму “Бізнесі зі швидкістю думки” – і при цьому без необхідності витрачати місяці і десятки тисяч доларів на впровадження ERP системи”, — розповів Ажнюк AIN.UA. Успішна співпраця, а також схожі погляди на бізнес, дали старт подальшій роботі.

Як розповіла Мисько, спочатку вона запросила Ажнюка стати консультатом Fuel Finance. “Ми заміряли фінансові та інші показники до старту роботи, і потім подивились на них через рік. Бізнес виріс в 3 рази по доходах, а частка американських та європейських клієнтів складає в структурі доходів більше 40%. Ми збираємо багато аналітики по своїй діяльності, тому нам було не складно вимірювати ефект нашої спільної роботи з Ярославом і його вплив на зростання бізнесу”, — розповіла Мисько.

Мені ж цікаво займатися цим операційно, бо тут я можу створити найбільшу цінність. Від загального управлінського досвіду, продуктового менеджменту і побудови інженерної команди, до продаж на американському ринку і фандрейзингу.

Ярослав Ажнюк

За рік співпраці команда Fuel Finance імплементувала кілька продуктових рішень Ажнюка, окрім того, він привів компанії чимало клієнтів, що дозволило істотно наростити дохід. Зважаючи на результат, Ажнюка запросили стати партнером та співзасновником. Сторони вдарили по руках.

Фінансові аспекти угоди сторони не розголошують.

Чому це цікаво? По-перше, приклад Fuel Finance та Ярослава Ажнюка показує, яким повино бути якісне партнерство: співпадіння по цінностям, схожі погляди на бізнес, користь у вигляді конкретного результату, який можна виміряти. По-друге, подібних історій, коли вже існуюча компанія, що показує зростання і є прибутковою, запрошує у команду партнера і робить його співзасновником, в Україні не багато.

Команда Fuel Finance.

Fuel Finance створює програмне забезпечення і надає послуги з управління фінансами для малих і середніх бізнесів. Заснована у 2019 році, компанія допомагає управляти бюджетами компаній із сумарним P&L на понад $250 млн. Fuel Finance працює на українському і американському ринках, серед її клієнтів – Saga Development, Petcube, Awesomic, Delfast, Ksenia Schnaider та інші.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук