Розробники S.T.A.L.K.E.R. 2 скасували NFT у грі через невдоволення фанатів

1533
Читати на RU

15 грудня 2021 року розробники гри S.T.A.L.K.E.R. 2, компанія GSC Game World разом із платформою DMarket оголосили, що користувачі зможуть купляти “шматки” гри як NFT. Уже через два дні компанія-розробник оголосила, що відмовляється від цієї ідеї через те, що вона не сподобалася фанатам цієї ігрової серії. Про це GSC Game World оголосила в Twitter.

«Дорогі сталкери, ми вас чуємо. Ми вирішили скасувати все пов’язане з NFT в S.T.A.L.K.E.R. 2.
Інтереси фанатів та гравців — найголовніше для нашої команди. Ми працюємо над грою, яка має принести вам задоволення — чого б це нам не вартувало. Що важливо для вас – важливо і для нас», — говориться у повідомленні.

Про яку критику йдеться? Навіть якщо глянути на реплаї під попереднім твітом компанії про метавсесвіт, можна побачити відповіді на кшталт “це глибоко розчаровує”, “не куплю цю гру, якщо в ній буде NFT”, “я втратив будь-який інтерес до гри” й подібні. Схожі думки можна знайти і в треді на Reddit, який автори закрили через те, що дискусії перетворились на “нецивілізовані”.

AIN.UA також очікує на коментар від розробників про ситуацію.

Продовження культової гри S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl має вийти у квітні 2022 року. На неї вже почали приймати передзамовлення. Про гру відомо не надто багато, розробники розповідали, що це має бути суміш шутера із хорором, із «насиченою атмосферою». Гра буде із відкритим світом, матиме розгалужений сюжет, а вчинки головного героя змінюватимуть світ.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук