Як купити біткоїн та ефіріум — коротка інструкція

2790
Читати на RU

Купити біткоін, ефіріум та інші криптовалюти можна на платформі Currency.com. У цьому матеріалі ми підготували інструкцію, як це зробити, та пояснюємо, чому частину своїх відкладень можна спрямувати на інвестиції у криптовалюти. 


Навіщо інвестувати у криптовалюти

В останні два роки біткоін показав небувалий ріст — на максимумі ціна криптовалюти перевищувала $67 000. Схожа ситуація й у ефіріума — майже $5000 за монету на піку. Та важливішим буде не ціна у моменті, а динаміка: 10 років тому один біткоін коштував менш як $1 за монету. Нескладно порахувати, що ріст небувалий. 

Саме тому, якщо ми говоримо про довгострокові інвестиції, експерти радять хоча б частину свого накопичувального бюджету тримати у криптовалютах. Наприклад, відкладаєте сотню доларів щомісяця — на $20 можна купити криптовалюти. 

Але ж вона може впасти! 

Це головна пересторога і, як показує вся історія криптовалют, волатильність на десятки відсотків у день тут присутня. І тим не менше, якщо подивитись у розрізі саме десяти років — біткоін показав феноменальний ріст. Разом з Currency.com ми проаналізували 5 популярних криптовалют 2016 року. Лише одна з них впала за останні 5 років, чотири інших виросли з того часу на сотні відсотків. Практика показує, що проекти, до інвестицій у які підходять з розумінням ситуації, у перспективі покажуть зростання. Оскільки ми говоримо саме про довгострокове інвестування, а не щоденний трейдинг, інвестиції у криптовалюти можуть себе виправдати. 

Нова економіка та web 3.0

Ще одна причина, чому варто купити біткоїн, ефіріум та інші криптовалюти, це можливість використовувати їх в майбутньому. Ви матимете рацію, якщо скажете, що за біткоїн не зручно купувати каву, але світ не живе у такій одноманітній парадигмі. Сьогодні ми стаємо свідками того, як світ переходить в еру web 3.0 — децентралізованих мереж, що контролюються спільнотами, а не компаніями, де люди купують діджитал-товари, а не їх фізичні аналоги, будується метавсесвіт, а віртуальні валюти стають популярнішими за фіатні гроші. Ви можете стати частиною цього процесу. 

Як купити биткоїн та ефіріум на Currency.com

У інструкції нижче ми покажемо, як купити біткоїн та ефіріум на Currency.com. Це велика регульована криптобіржа токенізованих активів та криптовалют. Зручна тим, що окрім криптовалют на ній також можна купувати токенізовані акції та облігації. 

Currency.com вкладається у захист своїх користувачів, тому здійснювати купівлю криптовалют можуть лише верифіковані користувачі. Сьогодні це стандартні правила для усіх великих бірж, що дозволяє налаштувати додатковий захист акаунту. Під час реєстрації підготуйте паспортні дані та вкажіть всю реальну інформацію, нічого не вигадуючи. Обов’язково налаштовуємо двофакторну авторизацію для додаткового захисту акаунту. Процес верифікації може зайняти якийсь час. 

Після — поповнення балансу, щоб купити біткоїн та ефіріум. Це можна зробити через переказ з банківської картки, банківський переказ, а також через переказ криптовалют з інших платформ. Приємний бонус — за поповнення від $20 криптоплатформа дарує $50 USD.cx, які можна також витратити, щоб купити біткоїн. 

Поповнивши баланс, переходимо у розділ Trade на платформі та обираємо цікаві нам активи. Щоб купити біткоїн, знаходимо ринок BTC/USD.cx та здійснюємо покупку. Щоб купити ефіріум — ринок ETH/USD.cx. Якщо ви завели на платформу євро, знаходимо пари BTC/EUR та ETH/EUR відповідно. Один клік — криптовалюта ваша. 

На Currency.com доступні сотні різних криптовалют та криптовалютних пар — після реєстрації на платформі та поповнення балансу всі вони доступні для купівлі. Вся куплена на Currency.com криптовалюта, у разі необхідності, доступна для використання, а платформа гарантує її безпечне зберігання. 

Коротко, як купити біткоїн та ефіріум на Currency.com:

  • Реєстрація на Currency.com
  • Верифікація аккаунту
  • Поповнення акаунту
  • Купівля криптовалюти

Окрім криптовалют на Currency.com можна інвестувати у токенізовані акції та облігації майже двох тисяч компаній. Це одночасно можливість інвестувати як у криптовалюти, так і ринок токенізованих активів. Як і у випадку з криптовалютами, токенізовані акції можна купувати на будь-який доступний залишок на акаунті. Разом з Currency.com ми постійно розповідаємо, куди і як інвестувати, зокрема, можна прочитати, чому біткоїн — не найбільш дохідна криптовалюта та як обрати дивідендні акції, щоб заробляти на дивідендах. 

Повідомлення містить інформацію про рух ринку, не є інвестиційним дослідженням, не повинно розглядатися як інвестиційна рада. Інвестиції пов’язані з ризиком втрати всіх інвестицій. Успіх минулих інвестицій не означає успіху у майбутньому.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук