Найкращі продукти зі світу WordPress. Підсумки конкурсу Monster’s Awards 2021

Читати на RU

Найважливіша умова успіху у WordPress-індустрії (та й у принципі у будь-якій іншій) – це постійний розвиток.

Для того, щоб створювати першокласні проекти, продакт-мейкерам необхідно вдосконалювати свої навички, відточувати техніку та стиль. Найкращий спосіб отримати імпульс для професійного зростання – це взяти участь у спеціалізованих конкурсах. Це не тільки стимулює вашу креативність, але й відкриває цілу купу перспектив.

31 жовтня розпочався унікальний у своєму роді конкурс від TemplateMonster маркетплейсу для цифрових продуктів WordPress, а також для авторів WordPress-контенту, який отримав назву Monster’s Awards 2021.

Для цього конкурсу ми обрали такі категорії WordPress-продуктів:

  • Плагіни для бронювання та запису на прийом.
  • Плагіни WooCommerce.
  • Динамічні плагіни.
  • Плагіни форм.
  • Плагіни для Gutenberg.
  • Плагіни для Elementor.
  • WordPress-блоги.
  • Плагіни резервного копіювання та міграції.
  • Конструктори сторінок WordPress.
  • YouTube-канали про WordPress.
  • WordPress-хостинг.
  • Плагіни безпеки.
  • Безкоштовні теми WordPress.

Спираючись на дані, які є доступними маркетплейсу (а також на статистику, яку надають інші маркетплейси або дизайн-блоги), були відібрані найкращі продукти в цих категоріях. Крім цього, будь-який учасник голосування міг номінувати власний або улюблений продукт.

Що унікального у конкурсі Monster’s Award 2021?

Кількість проектів, які представляє одна людина чи творча команда — не була обмежена. Крім прямого голосування, кожен учасник міг номінувати свій власний WordPress-шаблон, блог, YouTube-канал, WordPress-плагін, конструктор і т.д.

«З моменту появи самої ідеї створення Monster’s Awards й до моменту його запуску, як у мене, так і у всієї команди, було лише одне побоювання. Як номінанти, а найголовніше користувачі, відреагують на нього? Але, на щастя, всі наші побоювання були пустими, тому що вже у перші дні після запуску конкурсу ми отримали багато позитивних відгуків як від номінантів, так і від аудиторії. Дуже приємно й те, що такі лідери думок у ніші WordPress як Elementor, WPTuts, SiteGround та інші учасники підтримали нашу ідею та розповіли про неї у своїй спільноті», — Ольга Булкіна, кураторка конкурсу Monster’s Awards 2021.

Завдяки Monster’s Awards, маркетплейс отримав величезну кількість позитиву від WordPress-ком’юніті у вигляді листів подяки як від творців продуктів, так і від їх користувачів. Звичайно, все це було відомо і раніше, але Monster’s Award вкотре показав, що WordPress-ком’юніті є найбільш доброзичливим в інтернеті.

Як ми отримали реальну статистику від користувачів продуктів?

В цій справі нам допомогла авторизація користувача/учасника голосування. Команда розробників маркетплейсу отримала завдання створити непробивну сторінку авторизації, яка існуватиме в захищеному середовищі, окремо від маркетплейсу, та служитиме єдиній меті – отримати реальні оцінки від користувачів продуктів, які увійшли до рейтингу.

«Цим конкурсом TemplateMonster-маркетплейс хотів зробити свій внесок у розвиток WordPress-спільноти, висловити свою повагу брендам, розробникам (плагінів та сайт білдерів), блогерам, YouTube-каналам, які створюють якісний контент та WordPress продуктам», — Віктор Гожий – TemplateMonster COO.

Команда маркетплейсу має за плечима величезний досвід дизайну інтерфейсів та розробки вебсайтів. Створення сайту для конкурсу «з нуля» та тестування зайняло півтора місяця. При цьому наразі наша команда працює 100% дистанційно, але всі учасники проекту вкотре показали свою максимальну ефективність, працюючи зі своїх домашніх офісів.

Які WordPress продукти ми залучали до лістингу?

Підбором та обробкою заявок, як завжди, займається фронтлайн відділ review team & outreach, який, спираючись на статистику соціальних взаємодій, обсяг трафіку та велику кількість інших показників, відібрав кілька десятків WordPress-продуктів.

Автори цих продуктів отримали офіційні запрошення для участі в конкурсі Monster’s Awards 2021. Враховуючи те, що в конкурсі відсутні грошові чи матеріальні призи, продукти, які займуть перші три місця за результатами голосування, отримують безкоштовне промо від маркетплейсу, популярність та почесний бронзовий, срібний або золотий бейдж конкурсу Monster’s Awards 2021 року.

«Демонстрація вашої роботи в інтернеті повинна бути частиною вашої загальної стратегії у плані привернення уваги до вашого бренду. Вам не варто обмежуватися тільки вебсайтом або ж соціальними мережами. Участь в онлайн-конкурсі Monster’s Awards допоможе вам охопити набагато більшу аудиторію у найкоротший термін», — Алла Тафтай, керівник напрямків Affiliate Marketing & Review Team в TemplateMonster.

Участь в онлайн-конкурсах є чудовою нагодою для кожного автора цифрового продукту чи контенту розвиватися. Мейкери здобули не тільки новий досвід, але й оцінку своєї роботи від WordPress-ком’юніті, якою точно будуть пишатися. 

Для переможців участь у конкурсі може стати початком нового етапу розвитку їхнього бренду.

Хто зайняв призові місця?

А тепер давайте познайомимося з переможцями конкурсу Monster’s Awards 2021. У кожній категорії було три місця: бронза, срібло та золото. Кожне місце підкріплене відповідною атрибутикою, яку власники цих продуктів зможуть використати у своєму брендингу та промо.

Плагіни для бронювання та запису на прийом

Плагіни для бронювання та запису на прийом допомагають користувачам та клієнтам оформити бронювання прямо на сайті WordPress без необхідності здійснювати які-небудь додаткові дзвінки.

Плагіни WooCommerce

WooCommerce-плагіни можуть покращити функціональність магазину, створеного на основні однойменного плагіну.

Динамічні плагіни

Динамічні плагіни допомагають прискорити налаштування WordPress вебсайту за допомогою полів, які можна налаштовувати, і мета-полів.

Плагіни форм

Плагіни для створення веб-форм дозволяють створювати контактні форми, форми підписки, оплати та багато інших.

Плагіни для Gutenberg

Gutenberg плагіни додають блоки, які розширюють можливості роботи з контентом.

Плагіни для Elementor

Elementor-плагіни підвищують та покращують функціональність конструктора сторінок Elementor, а також допомагають працювати з контентом більш продуктивно.

WordPress блоги

До списку переможців увійшли 3 найкращі WordPress-блоги, які можна переглянути в інтернеті.

Плагіни резервного копіювання та міграції

Плагіни резервного копіювання та міграції допоможуть запобігти втраті даних або спростити міграцію на інший хост.

WordPress-конструктори

Найбільш популярні та рекомендовані WordPress-конструктори, які працюють за методом drag-n-drop.

YouTube-канали про WordPress

До списку переможців увійшли три YouTube-канали, які пропонують найкращі навчальні відео про WordPress.

WordPress хостинг

У категорії WordPress хостинги ви знайдете три найкращі вебхостинги для WordPress вебсайтів.

Плагіни безпеки

До номінації «Плагіни безпеки» увійшли три найкращі плагіни, які захистять WordPress сайт від брутфорс атак та забезпечать безпеку файлів.

Безкоштовні WordPress-теми

У топ увійшли три безкоштовні WordPress-шаблони, які сумісні з Elementor.

Чому важливо брати участь у конкурсі Monster’s Awards?

  • Конкурс Monster’s Awards може допомогти власникам продуктів стати частиною спільноти талановитих розробників, дизайнерів та авторів цифрового контенту.
  • Тематичні WordPress конкурси спонукають як молодих учасників, так і переможців переглядати свої методи, досліджувати нові підходи у дизайні та розробці і, звичайно, допомагають спілкуватися з іншими людьми, які розділяють те саме бачення.
  • Коли WordPress-продукт відкритий для ком’юніті, автор продукту може поділити з усім світом своє унікальне бачення.
  • Онлайн-конкурси надають фантастичні можливості для спілкування з учасниками, партнерами, медіа-компаніями та онлайн-виданнями у всьому світу.

Коли відбудеться наступний конкурс Monster’s Awards?

Поки точно сказати не можемо, але будьте певні, ви дізнаєтесь про це одразу.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук