Воркейшн на Кіпрі: ІТ-компанія Eastern Peak відкрила віллу-офіс для роботи та відпочинку своїх фахівців разом з родинами

2098

Компанія Eastern Peak анонсувала відкриття офісу в кіпрському місті Лімасол, де команди можуть одночасно працювати та відпочивати разом зі своїми родинами. ІТ-компанія повністю покриває витрати на переліт, проживання на віллі та груповий трансфер для своїх спеціалістів. 

Цього року перші групи (40 розробників, інженерів, архітекторів та інших фахівців) вже оцінили усі можливості та переваги роботи й відпочинку у ремоут-офісі найпівденнішого міста Європи.

«Ми хотіли дати командам щось дійсно цінне. Цінніше, ніж традиційні бонуси, яскраві корпоративи та інші бенефіти. А що може бути ціннішим за час, проведений з близькими? Тому ми вирішили поєднати роботу та відпочинок із родиною», — зазначили в ІТ-компанії Eastern Peak.

Ще одним аргументом відкрити офіс на Кіпрі у компанії назвали спільну поїздку на Кіпр зі своїми тіммейтами та з клієнтами. На віллі одночасно можуть перебувати до 20 осіб.

«Віддалена робота — нова реальність — відкрила й нові можливості для живого спілкування. Поїздка з колегами дозволить нарешті зібратися та «розвіртуалізуватися», — впевнені у Eastern Peak.

Як розповіли у компанії, відкриття офісу біля моря стало невипадковим.

«Робота на Кіпрі — це релакс. На Лімасолі понад 300 сонячних днів на рік, а температура води взимку рідко падає нижче позначки +15. Працювати та відпочивати тут можна у будь-яку пору».

Головна особливість вілли — окремі приватні будинки, в яких є все необхідне для комфортного відпочинку. Кожен будинок має 2-та 3-кімнатні номери з усіма зручностями (у т.ч., функціональну кухню).

У окремій двоповерховій будівлі резиденції обладнаний повноцінний робочий простір зі швидкісним інтернетом. Тут є кімнати для переговорів, окремі кімнати для роботи та кухня. Працювати можна як в офісі, так і біля басейну, що є на території вілли. 

Поряд із віллою є все необхідне: супермаркети, ресторани, аптеки, автобусна станція. До моря лише 5 хвилин пішки, до визначних місць Лімасолу легко дістатись, скориставшись маршрутними таксі.

Робота біля моря на Кіпрі доступна будь-кому з ІТ-спеціалістів компанії. За бажанням працівники та запрошені ними гості зможуть продовжити термін перебування на віллі.

Про компанію:

Міжнародна ІТ-компанія Eastern Peak була заснована у 2010 році. Сьогодні компанія працює зі спеціалістами зі всієї Східної Європи, включаючи Україну, а також із Великої Британії, Ізраїлю та Кіпру.

Понад 10 років експерти Eastern Peak створюють інноваційні цифрові рішення з використанням IoT, AI, Cloud, Big Data, AR/VR технологій. Серед клієнтів — HP, Western Union, European Commission та ще понад 120 замовників із фінансового сектору, автомобільної індустрії, агропромисловості, ресторанного та інших бізнесів.

Наразі у Eastern Peak відкриті вакансії для розробників та усіх, хто бажає змінювати діджитал-світ разом з однодумцями. Заповнити заявку та відправити резюме можна через форму на сайті. 

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук