Ноутбук з OLED-екраном – найкращий подарунок на Новий рік

572

Зробіть подарунок на Новий рік по-справжньому незабутнім із ноутбуком ASUS серії Vivobook Pro OLED – потужним і стильним мобільним комп’ютером для креативних людей.

Оригінальний дизайн

Творчі ідеї можуть народжуватися будь-де, тому корпус ноутбука Vivobook Pro OLED виконаний у нейтральному дизайні, який буде гармоніювати з будь-якими вподобаннями. 

Цей ноутбук привертає погляд ще до того, як піднімається його кришка. Оригінальні декоративні елементи є і всередині – клавіша Enter, немов застережливий знак, виділена смужками, а клавіша ESC – помаранчевим кольором. Оновлений зовнішній вигляд клавіатури натхненний студійними програвачами. Адже цей ноутбук – справді студія, повна креативних ідей!

Чорний варіант 0˚ Black з анодованим покриттям алюмінієвого корпусу виглядає строго, немов ноутбук сам закликає користувача до дії. Біла ж версія Meteor White має футуристичне високотехнологічне покриття кришки – гладке, приємне на дотик, але водночас практичне та стійке до забруднення. 

OLED-дисплей, що притягує погляд

Справжньою родзинкою ноутбука Vivobook Pro OLED є неймовірний 14- або 16-дюймовий OLED-дисплей формату 4K, працювати за яким – справжнє задоволення. Він може похвалитися надзвичайно високою контрастністю та яскравістю, а також високою точністю відтворення кольорів, підтвердженою сертифікатом PANTONE. А якщо побачити його наживо, стає зрозуміло, що він кардинально відрізняється від дисплеїв усіх інших ноутбуків. Зображення на ньому привертає увагу своїми неймовірно живими кольорами та надзвичайно глибоким чорним за будь-якого рівня яскравості.

OLED-дисплей ноутбука має широке колірне охоплення, яке становить 100% колірного простору DCI-P3, що застосовується в кіноіндустрії. Це означає, що він здатний відображати більше різних відтінків, ніж звичайні дисплеї, видаючи більш реалістичне й насичене зображення. Не випадково колірному простору DCI-P3 віддають перевагу фахівці, які професійно працюють із графікою.

Ергономічність дисплея, зокрема низький рівень випромінюваного синього світла, сертифікована лабораторією TÜV Rheinland.

Сучасні компоненти

Мобільний процесор Intel або AMD H-серії, відеокарта NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti – така конфігурація допоможе втілити в життя будь-яку ідею. Рендеринг, потокові трансляції, відеомонтаж – усі ці завдання будуть виконуватися швидше на Vivobook Pro OLED. При цьому пристрій працює тихо та без перегріву завдяки ефективній системі охолодження з двома вентиляторами та пропонує низку фірмових технології, серед яких – ексклюзивний сенсорний контролер DialPad на тачпаді для керування інструментами професійних графічних програм. 

Vivobook Pro OLED покликаний зробити роботу комфортнішою, задля чого пропонується безліч практичних деталей у його конструкції. Серед них – збільшений тачпад з ідеально гладкою поверхнею, вбудований в кнопку живлення сканер відбитків пальців і підсвічування клавіатури. Крім того, ноутбук пропонує повноцінний комплект інтерфейсів, до складу якого входять повнорозмірний роз’єм HDMI, порти USB двох типів і слот для карт пам’яті.

Цей пристрій створений для активного життя, підтвердженням чому служить акумулятор місткістю 96 Вт·год. Такий запас енергії допоможе залишатися продуктивним настільки, наскільки вистачить уяви.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук