Венчурний партнер TA Ventures Ігор Перція залишає фонд

715
Читати на RU

Як повідомив AIN.UA Ігор Перція, венчурний партнер одного з найактивніших українських фондів TA Ventures, він залишає фонд після трьох років роботи.

  • Перція йде з фонду за власним бажанням.
  • Його новий фокус — Web 3.0: метавсесвіти, криптовалюти та інші напрямки з цієї сфери. Перція розглядає два варіанти — робота з інвестиціями або ж робота в компанії, що буде займатись Web 3.0. «Зараз другий варіант — це саме те, що мені цікаво», — заявив Перція. На його думку, наступні великі проекти будуть пов’язані з Web 3.0 і його бажання — стати частиною цього процесу. «Інвестиції мають свою рутину, що стомлює, зараз мені цікаво працювати з продуктом».
Ігор Перція. Фото: Ігор Перція
  • Перція також займав позицію регіонального директора iClub — однієї з найбільших в Україні спільноти інвесторів, що заснована Вікторією Тігіпко та фондом TA Ventures. Він відповідав за розвиток кількох локацій, в тому числі Київ — найбільший та найуспішніший юніт спільноти. За даними AIN.UA, сумарно через iClub учасники проінвестували більше $3 млн. Тепер за київський iClub відповідатиме Антон Полєсков.

Найближчим часом AIN.UA також випустить інтерв’ю з Вікторією Тігіпко, керівним партнером TA Ventures, про те, куди рухатиметься фонд в майбутньому.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук