Яку нерухомість на Балі можна купити за реферальні бонуси, які виплатила ІТ-компанія N-iX?

3169

Реферальна програма – один з найпростіших способів потрапити в список найкращих компаній, як-от Amazon, Netflix, Google та багато інших.

Крім того, це один з найефективніших способів для пошуку працівників на ІТ-ринку у 2021 році. Так, згідно з опитуванням DOU, майже 27% розробників в Україні знаходять роботу за рекомендацією друзів чи знайомих. 

В українській ІТ компанії N-iX за допомогою реферальної програми найняли 200 фахівців у 2021 році. А це майже третина вакансій, які закрила компанія цього року.

Чому реферальна програма це win-win-win та чому реферальна програма від N-iX така ефективна? Розповідаємо. 

Як працює реферальна програма в N-iX?

N-iX – одна з найбільших сервісних ІТ-компаній України та один з найкращих роботодавців на ринку, згідно з опитуванням DOU.ua

«Проєкти, з якими ми працюємо, постійно масштабуються, тому ми завжди в пошуку нових професіоналів. Також, кожного місяця ми починаємо працювати з новими клієнтами. Саме завдяки реферальній програмі ми швидше знаходимо крутих спеціалістів, заохочуємо людей всередині та ззовні рекомендувати кандидатів, отримувати бонуси за це і допомагати хорошим фахівцям знаходити кар’єрні можливості та нові цікаві проєкти. Крім того, часто люди рекомендують своїх друзів та колег, з якими працювали раніше, тому такий перехід стає набагато комфортнішим для новачків», – розповідає Марія Спас, Talent Acquisition Program Specialist у N-iX.

Реферальна програма компанії N-iX – це:

  • $230 500 виплачених реферальних бонусів за 2021;
  • можливість отримати реферальний бонус за гарячі позиції на суму $2000–3000;
  • 1,110+ рекомендацій за 2021 рік;
  • 300+ вакансій із бонусами. Всі позиції з можливістю віддаленої роботи;
  • відкритість, оскільки рекомендувати спеціалістів можуть всі охочі, а не лише працівники N-iX;
  • чіткий прозорий процес.

Чому ця програма успішна?

Реферальна програма є в багатьох компаніях. Тож чим вона особлива у N-iX?

  1. Рекомендувати професіоналів можуть не лише фахівці компанії, а й люди ззовні – тому взяти участь у програмі може навіть твій сусід, наприклад;
  2. Реферальний бонус можна отримати, порекомендувавши спеціаліста на будь-яку позицію, будь-якого рівня (включно з trainee);
  3. Програма результативна. За 2021 рік у N-iX порекомендували 1,100 людей, 200+ з яких приєднались в компанію. Майже третину всіх своїх вакансій компанія закрила з допомогою рекомендацій

Максим, що працює розробником в N-iX, неодноразово брав участь у реферальній програмі та рекомендував кандидатів, які зараз успішно працюють у компанії. Максим – тім лід на своєму проєкті та прагне будувати команди, у яких комфортно працювати та розвиватись. Ось що він каже про програму:

«Для мене реферальна програма це win-win-win, оскільки всі залучені сторони виграють. Компанія та замовник швидко отримують хорошого кандидата (швидше, ніж без рекомендації), той, хто рекомендує, отримує до себе в команду надійну людину та реферальний бонус (зазвичай, це $1500–2000), а людина, яка приходить, отримує нові можливості та комфортний перехід. Оскільки я рекомендував колишніх колег, то в нас на проєкті зібралися люди, з якими ми вже раніше працювали. Для нових спеціалістів це велика перевага – такий перехід є комфортним для них, оскільки вони вже знають частину команди. З іншого боку, для нас теж важливо працювати з професійними та надійними людьми. Завдяки таким рекомендаціям у нас в N-iX вже склалася невелика Hybris-спільнота».

Маєте друзів-розробників, що відкриті до нових можливостей розвитку? N-iX чекає ваших рекомендацій! Беріть участь у програмі, рекомендуйте друзів і отримуйте винагороду розміром до $3000. 

Не чекайте до «після свят», щоб знайти нові можливості для себе та своїх друзів.

Повертаючись до питання – за бонуси, які виплатив N-iX, можна купити віллу на Балі.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук