Стартап дня: центр підтримки «Розумію»

546
Читати на RU

Рубрика «Стартап дня» на AIN.UA — це трибуна для засновників проектів, де можна познайомити потенційних клієнтів та інвесторів зі своїм продуктом. Редакція зберігає пряму мову спікера. Розповісти про свій стартапі можна, заповнивши анкету за посиланням.

Центр Підтримки «Розумію» — це команда психологів, юристів, фінансових консультантів і фахівців зі здорового способу життя, яка за допомогою online-консультацій допомагає стати щасливішими, розвиватися, реально вирішувати життєві ситуації, знаходячись у зоні комфорту

Засновники та команда стартапу

Засновник стартапу — Євген Супрун. Всього в команді працює 20 людей.

Про що стартап

Ми зробили компанію з надання Програм підтримки співробітників|Emploee Assistance Programs (ядро напрямку well-being, який є HR-трендом №1 у світі). Ми об’єднали 4 напрямки «допомагаючих» професій: психологічна підтримка, консультації зі здорового способу життя, юридичні консультації та консультації з фінансів.

Програми підтримки працюють у форматі зручних онлайн-консультацій, конфіденційно з рекомендаціями за підсумками кожної консультації та можливістю запису до будь-якого консультанта необмежену кількість разів. Також надаємо комплексні вебінарні програми за всіма напрямками.

Користь для співробітника — зниження рівня стресу, емоційного виснаження підвищення усвідомлення про себе. Користь для компанії — покращення морального стану команди, підвищення ефективності працівників, та підвищення лояльності до бренду роботодавця.

Яка модель монетизації

Річна оплата компанією за програму підтримки, вебінари за різними напрямками.

Скільки часу пішло на MVP? Яких помилок припустилися?

Пів року після запуску шукав/переконував клієнтів довірити нам та спробувати. З одним із клієнтів дали середню ціну, але звернення до консультантів перебільшили очікування в майже 4 рази.

Як виникла ідея створити стартап?

Особиста терапія, дослідження трендів, досвід запуску продуктів телемедицини та юридичної допомоги-онлайн

Хто ваші конкуренти, які в них досягнення?

Wellbeing-company. У нас включена юридична підтримка.

Як ви оцінюєте ринок для вашого продукту?

Пандемія надала прискорення розвитку попиту на EAP у світі. За зворотнім зв’язком від HRів тема дуже «гаряча» і пов’язана з підвищенням рівня стресу, вигорянням, обмеженням соціалізації. Водночас ми на шляху формування культури/звички звернення в першу чергу до психологів.

Скільки грошей/часу інвестовано?

Власні кошти $13 000. Шукаю $50 000 на розробку web-platform, apps (iOS, Android). Базові вимоги описані.

Чого вдалося досягти?

5 компаній-клієнтів, більше 1000 учасників програми, понад 1000 консультацій, NPS – рівень задоволення сервісом — 9,85

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук