Платіжний сервіс ePayments відновив роботу

574
Читати на RU

Британський платіжний сервіс ePayments сповістив про відновлення роботи. В 2020 році його було заблоковано через дії локального фінансового регулятора – Управління з фінансового регулювання та нагляду (FCA). Серед інших, сервісом користувались українські підприємці та фрілансери. Звістка про поновлення функціонування з‘явилася в офіційному блозі ePayments.

  • Повідомляється, що з часу припинення роботи, акціонери компанії інвестували £15 млн з ціллю втримати 150 співробітників ePayments, та надали необхідні ресурси для відновлення та покращення можливостей ePayments.
  • З 2020 року ePayments “підписала сотні нормативних документів, найняла 50 нових членів команди”, а також залучила 4 провідні фірми для пропрацювання структури ризиків та захисту клієнтів.
  • Одночасно, компанія сповіщала регулятор FCA про виконані дії, а також працювала над планом повернення коштів клієнтам, чиї рахунки були заблоковані. Зазначається, що перші повернення припали на березень 2020-го.
  • Компанія також відновила правила моніторингу транзакцій та створила внутрішні політики, що сприяють виконанню обов’язків платіжного сервісу.
  • Відновивши роботу, ePayments гарантує клієнтам безпеку та планує розвивати сервіс, як мінімум, до 2025 року. Саме до цього моменту в компанії погоджений бізнес-план.

“Ми зробили кроки, що виходять далеко за межі того, що, на нашу думку, від нас очікувалося, тому з цього моменту ми і ви можете бути повністю впевнені у наших продуктах та послугах”.

Блог ePayments.
  • У майбутньому ePayments планує доповнити сервіс додатковими валютами та новими функціями, такими як Apple Pay, Google Pay, додати віртуальні картки для безпечних покупок в інтернеті та можливість автоматичних податкових платежів.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук