Професійні пристрої від Logitech — найкращі подарунки для програмістів, дизайнерів та просто креативних людей

600

З глобальним розвитком цифрових технологій поширеність таких професій як програміст, дизайнер чи відеоредактор вже не дивує. І в багатьох людей представники таких професій вже є в колі близьких людей, яким хочеться подарувати подарунок на свята. 

Проте що ж подарувати таким людям? Гарним подарунком для представників сучасних професій стануть пристрої Logitech з професійної лінійки MX, які дарують своїм власникам неперевершені можливості для творчості, роботи та навіть розваг, й були спеціально створені для програмістів, дизайнерів та людей творчих професій. 

Logitech MX Keys і новинка MX Keys Mini — найкращий вибір для креативних людей

Logitech MX Keys і MX Keys Mini — це клавіатури, розроблені спеціально для програмістів та людей творчих професій, що втілюють у собі такий рівень комфорту роботи, про який раніше можна було лише мріяти.

MX Keys являє собою найбільш практичний інструмент, який стане корисний у робочих і навіть розважальних процесах. У цій клавіатурі зібрані кращі технології, які допомагають розвинути творчість, спростити написання коду або зробити простішими будь-які операції.

А новинка MX Keys Mini поєднує всі описані переваги у мінімалістичному формфакторі, в якому усі клавіші, команди та комбінації клавіш завжди у вас під рукою, а працювати з нею комфортно будь-де — як в офісі, так і в найнепередбачуваніших місцях.

Клавіші з природним, плавним і точним натисканням

На кнопки MX Keys Mini нанесено матове покриття, що створює ідеальний баланс шорсткості та гладкості, клавіші спрацьовують при натисканні на будь-яку її частину, а сферичне заглиблення на клавішах відповідає формі пальців.

Кілька комп’ютерів, одна клавіатура

Функція Flow дозволяє легко керувати кількома комп’ютерами так, ніби це просто декілька екранів одного пристрою — достатньо натиснути клавішу — і MX Keys Mini вже під’єднана до іншого пристрою (навіть якщо мова йде про різні операційні системи як Windows і macOS).

Бездротові клавіатури, що працюють до 5 місяців від одного заряду

Вбудована батарея та інтелектуальна система підсвічування, яка дозволяє активувати підсвічування в момент, коли користувач реально використовує пристрій, а інтенсивність підсвічування автоматично підлаштовується під умови освітлення, що робить клавіатуру Logitech MX Keys Mini досконалим портативним інструментом для роботи, 

Яку ж клавіатуру обрати?

Новинка Logitech MX Keys Mini — повноцінна клавіатура, яка зібрала в собі неперевершені можливості для роботи та поєднала їх з компактним корпусом, який зручно брати в дорогу. Ця клавіатура стане чудовим подарунком як для досвідчених представників сфери IT чи дизайнерів, так і для просто креативних людей. Придбати цю клавіатуру можна за посиланням, за яким на неї діє спеціальна святкова знижка.

Повнорозмірна Logitech MX Keys має всі ті ж переваги (крім, хіба виділених клавіш відключення мікрофона, вибору смайликів та диктування) і повнорозмірний корпус, який знижує портативність клавіатури, проте додає окремий цифровий блок, якщо він потрібен користувачеві. На цей пристрій компанія Logitech також пропонує акційну ціну, а придбати його можна тут.

Мишки MX Master 3 та MX Anywhere 3 — різний стиль життя, спільні можливості

Налаштування під потреби кожного користувача

Використовуючи ПО Logitech Options, користувач може на свій розсуд присвоїти функцію всім кнопкам мишей MX Master 3 і MX Anywhere 3. Ба більше — для роботи з різними програмами можна запрограмувати різні функції. Таким чином одна й та ж клавіша в браузері буде відповідати за перегортання вкладки «назад» чи «вперед», в Adobe Photoshop буде скасовувати (ctrl+z) чи повторювати (ctrl+у) дію, а під час відео дзвінків буде керувати мікрофоном.

Ефективна навігація в усіх програмах та за будь-яких у мов

Миші MX Master 3 і MX Anywhere 3 мають датчик з чутливістю 4000 точок на дюйм, що ефективно працює точно практично на будь-якій поверхні, навіть на склі, що дозволить працювати цими мишками не лише в комфортних умовах дому чи офісу, а й в непередбачуваних місцях, як кав’ярні чи зали очікування аеропортів.

Крім лазера з високим dpi мишки оснащені спеціальним коліщатком MagSpeed, яке може працювати як в режимі точної роботи, так і в режимі швидкої прокрутки, що дозволяє прогортати 1000 рядків за секунду.

Декілька комп’ютерів, одна миша серії MX

Мишки MX Master 3 та MX Anywhere 3, як і клавіатури MX Keys, підтримують функцію Flow, яка дозволяє керувати кількома комп’ютерами. Мишки дозволяють легко перемикатись між пристроями простим переміщенням курсора миші між комп’ютерами. Таким чином одну мишку серії MX можна використовувати з ноутбуком, комп’ютером або планшетом. 

Жодних кабелів, але зарядка дратувати не буде

При повністю зарядженій батареї миші MX Master 3 та MX Anywhere 3  можуть працювати до 70 днів, а швидкої зарядки протягом однієї хвилини вистачить на три години роботи. 

Яку ж мишку обрати?

MX Master 3 та MX Anywhere 3 стануть чудовим подарунком для дизайнерів, програмістів фотографів, та людей інших професій, чия робота пов’язана з текстами чи аудіовізуальним редагуванням. Зараз обидві мишки можна придбати зі знижкою, що особливо приємно в передноворічний період, залишилось лише обрати — яку конкретно купити.

Модель MX Anywhere 3 стане чудовим вибором для тих, хто постійно у роз’їздах. Вона має маленький розмір і з нею вам легко буде виконувати роботу, де б ви не знаходилися, а її корпус досить міцний, щоб захистити пристрій від падінь та ударів. Придбати компактну мишку за акційною ціною можна прямо зараз за цим посиланням.

MX Master 3 має більші розміри (що дозволяє їй мати підставку під великий палець і додаткове коліщатко прокрутки) і орієнтована все ж більше на стаціонарну роботу вдома чи в офісі, а не постійні роз’їзди та подорожі. Тож якщо ваша близька людина працює лише в комфортних умовах — то саме ця миша стане чудовим подарунком. Спеціальна ціна доступна тут.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук