Що подарувати на Новий рік близьким. Зробили підбірку аби ви не ламали голову

2900

У грудні популярність запиту у Google «що подарувати на новий рік» зросла на сотні відсотків. Вигадати подарунки для всіх близьких – складна задача. Тому разом із Huawei ми склали список подарунків і розписали, кому вони можуть підійти, щоб ви не ламали голову. Хапайте цей чекліст і наповнюйте кошик, поки є ще кілька днів до свята. 

Розумні ваги

Ціна: в середньому 899 грн

Будуть вдалим подарунком для тих, хто слідкує за здоров’ям і любить оточувати себе сучасними технологіями. Huawei Scale 3 показують аж 11 різних показників тіла: дозволяють не тільки дізнатися вагу, але й відсоток жирової тканини в тілі. Показує масу скелетних м’язів, кількість в організмі води, білків, мінералів, частоту серцевих скорочень і навіть швидкість обміну речовин! 

До них можна під’єднатися по Wi-Fi чи Bluetooth і щодня слідкувати за всіма змінами свого організму у додатку. 

Людям, які бояться купувати дорогі речі, бо у них все ламається також не варто перейматися – ці ваги витримують падіння металевої кулі, тож навіть, якщо на них впаде ваза зі столу чи хтось необережно наступить – мають залишитися цілими. 

Показують вагу до 150 кг.

Рюкзак

Ціна: в середньому 2 249 грн

Даруйте тим, хто часто їздить працювати в офіс чи кафе зі своїм ноутом і любить стильні мінімалістичні речі хорошої якості. Дизайн Huawei Classic Backpak створений у Парижі, адже був натхненний паризькою архітектурою. Ви будете в захваті від того, який приємний він на дотик і при цьому його не пошкодять падіння чи порізи – основний матеріал рюкзака, нейлон-290T, забезпечує надзвичайну міцність виробу.

А щоб не перейматися про те, чи доїде ноутбук до місця призначення цілим – у рюкзаку є окреме відділення для гаджета з підкладкою з пінополіетилену товщиною 3 мм.

І, навіть, якщо ця людина подорожує з ноутом, то і влітку, і взимку з ним буде однаково комфортно, оскільки рюкзак не прилягає до спини надто щільно, тож із ним зручно навіть у спеку. Широкі лямки не тиснуть на плечі, а додатковий ремінь для візка стане в пригоді під час подорожі.

Фінтес-трекер

Ціна: в середньому 1 299 грн

Якщо отримувач подарунку щодня виставляє в інстаграм фото з пробіжки чи спортзалу – фітнес-трекер його точно порадує. Адже там є 96 режимів тренувань і професійні інструкції на базі алгоритму TruSport. 

Трекер можна використовувати навіть в походах, адже одного заряду вистачає на цілих два тижні. Функціонал дозволяє відстежувати частоту пульсу, кількість калорій, рівень кисню в крові, стресу, фази сну. Усі вони аналізуються та представлені у вигляді зручних графіків, за допомогою яких можна відстежувати прогрес. 

Якщо вам важливо бути постійно на зв’язку, то цей годинник дозволяє переглядати на екрані вхідні виклики та повідомлення, стежити за погодою, керувати прослуховуванням музики чи робити фото за допомогою камери телефону.

HUAWEI Band 6 не боїться бруду – ремінці виготовляють з приємного на дотик міцного силікону, що не брудниться і легко миється. 

Дізнатися, як обрати універсальний трекер, можна тут

Розумний годинник

Ціна: в середньому до 9 999 грн

Даруйте тим, хто любить носити класичні костюми на роботу і спортивні на пробіжки. Цей годинник однаково пасуватиме під обидва, так ще й функціонально закриватиме задачі в обох ситуаціях.  

Huawei Watch GT 3 — ідеальний годинник для всіх робочих задач і спортивних досягнень. Він має вигляд стильного годинника, але при цьому приховує в собі гаджет, що закриває всі сучасні потреби користувача. З нього можна приймати дзвінки, дивитися сповіщення та відповідати на повідомлення, перемикати музику. До двох тижнів працює на одному заряді, має понад 100 режимів тренувань, оцінює стан організму на основі історії даних про пробіжки та формує науково обґрунтовану професійну програму для щоденних пробіжок. Інструктує користувача під час бігу, щоб допомогти збільшити ефективність тренувань. Є підтримка зовнішніх bluetooth-датчиків пульсу, каденсу тощо, а також окремі режими тренувань (в тому числі гребний тренажер, бігова доріжка тощо).

А найцікавіше: годинник не дасть заблукати, куди б ви не забігли, у нього є функція «зворотний шлях», яка приведе туди, звідки ви стартували. Гаджет голосом повідомляє про очікуваний час прибуття, відстань, що залишилася, та рекомендовані маршрути.

Зручно, що не обов’язково купувати смартфон того ж виробника, щоб отримати максимальну віддачу пристрою. Він однаково сумісний і з Android, і з iOS

І що тут ще сказати – просто дуже стильний. 

Дізнатися, як використовувати розумний годинник під час занять спортом, можна тут

Бездротові навушники з оригінальним дизайном

Ціна: в середньому 6 999 грн

Якщо серед ваших друзів є людина, що цікавиться модою та стилем, та любить незвичні речі, тоді ось подарунок для неї – HUAWEI FreeBuds Lipstick. Вишукані яскраво червоні навушники, що зберігаються у стильному чорно-золотому футлярі виконані у формі губної помади та поєднують у собі внутрішню та зовнішню красу. 

Продаються в ароматній подарунковій коробці, яка допомагає відтворити романтичність цього подарунку і додати задоволення від використання. Корпус класу люкс з неіржавної сталі є результатом 30 складних процесів проєктування і відшліфований до надзвичайно високого рівня, тож поверхня навушників гладка, як дзеркало. Навушники вирізняються відтворенням діапазону частот до 40 кГц, що дозволяють високим нотам звучати бездоганно, а також мають потужні баси.

Про особливості навушників можна прочитати тут.

Дізнатися, як обрати ідеальні навушники можна тут

Wi-Fi роутер

Ціна: в середньому 1 399 грн

Для людей, які мають роботу чи хобі, що потребують високошвидкісного і стійкого інтернету. Порадує геймерів, тих, хто завантажує великі файли, або тих, у кого великі родини, члени якої одночасно використовують інтернет з різних гаджетів. Гаджет дозволяє користуватися інтернетом з багатьох пристроїв одночасно. Завдяки засобам батьківського контролю, кількома натисканнями на смартфоні можна налаштувати маршрутизатор так, щоб він блокував доступ до сайтів з неприйнятним вмістом та обмежував доступ для вказаних пристроїв.

HUAWEI WiFi AX 2 оснащений новою технологією Wi-Fi 6. Стандартом, що повністю задовольняє сучасну потребу у високошвидкісному та високопродуктивному Wi-Fi.

Ця технологія забезпечує втричі вищу швидкість інтернету, ніж у Wi-Fi 5, у 4 рази вищу пропускну здатність, кращу енергоефективність і на 66% меншу затримку: у разі під’єднання кількох пристроїв. А сигнал проходить на одну стіну більше, ніж раніше. Тобто, навіть якщо роутер знаходить в іншій кімнаті і на іншому поверсі, смартфон чудово прийматиме сигнал Wi-Fi. Людина, що отримає у подарунок WiFi AX 2 насолоджуватиметься плавною потоковою передачею і онлайн-іграми на абсолютно новому рівні. А ще – всі гості, адже під’єднатися до пристрою можна одним натисканням. 

Планшет

Ціна: в середньому 13 999 грн

Для тих, хто любить творчість. Малювати, вносити нотатки, працювати лежачи, в потязі чи в кафе – все це можна на HUAWEI MatePad 11. Планшет компактний і легкий – його зручно носити з собою, адже важить всього 485 грамів. А ще – на ньому зручно монтувати ролики для TikTok чи YouTube. 

Головні переваги гаджета в тому, що він підтримує Wi-Fi 6 для блискавичної роботи, дозволяє одночасно працювати з планшета і ноутбука за технологією Huawei Share у ролі додаткового екрана. А також частота оновлення зображення 120 ГЦ і реалістичні звукові ефекти завдяки чотириканальній аудіосистемі Harman Kardon, дозволять по-справжньому насолодитися переглядом кіно. 

Акумулятор планшета розрахований на 12 годин безперервної роботи, і це разом з технологією адаптивної частоти кадрів дозволить не хвилюватися про заряд планшета протягом робочого дня

Люди, що піклуються про здоров’я очей, будуть раді дізнатися, що HUAWEI MatePad 11 отримав два сертифікати від TÜV Rheinland. Це означає, що зір захищений від шкідливого синього світла, тому у користувача не буде потреби змінювати режими дисплею, а очі не втомлюватимуться через мерехтіння.

Детальніше прочитати про тестування планшету можна тут.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук