У WayForPay можна підключити програмний РРО (пРРО)

Читати на RU

Тепер у платіжному сервісі  WayForPay можна підключити пРРО для автоматичної передачі даних про транзакції в сервісі до Державної Податкової Служби (ДПС). Також платники автоматично отримуватимуть копію фіскального чека на вказаний Email після успішної оплати.

Програмне РРО (пРРО) у WayForPay можуть підключити всі існуючі та нові клієнти сервісу. Використання інструменту — безкоштовне.

пРРО (програмний реєстратор розрахункових операцій) – програмно-технічний комплекс, у якому реалізовані фіскальні функції, призначені для реєстрації розрахункових операцій під час продажу товарів чи послуг.

З 1 січня 2022 року набуде чинності закон про використання фізособами-підприємцями реєстраторів розрахункових операцій (РРО). Державною податковою службою було оновлено навчальні модулі з роз’ясненнями чинних норм законодавства щодо застосування РРО (пРРО).

Вартість

З боку WayForPay не стягується додаткових тарифів та комісій за підключення та використання пРРО.

Як працює?

Після підключення пРРО магазином у сервісі, WayForPay автоматично передаватиме дані про покупку до податкової, а клієнт за фіскальним номером у чеку зможе переконатися, що покупка зафіксована у податковій.

Клієнт після оплати за допомогою WayForPay отримає фіскальний чек на вказаний при оплаті Email.

При здійсненні повернень також потрібен фіскальний чек. При проведенні через WayForPay чек буде створюватися автоматично.

Зміна автоматично відкривається та закривається. Подивитись Z-звіти та X- звіти (а також транзакції) можна буде у кабінеті  WayForPay

Як підключити РРО у WayForPay?

Програмне РРО у WayForPay можуть підключити як нові, так і існуючі клієнти сервісу.

Зареєструватись у WayForPay можна за посиланням. 

Налаштувати пРРО можна у Власному кабінеті WayForPay у меню «Налаштування магазину», у блоці ПРРО. Для інтеграції необхідно мати зареєстрований пРРО у податковій.

Що доступно з пРРО у WayForPay:

  • Автоматична фіскалізація платежів, що пройшли через сервіс.
  • Автоматичне відкриття та закриття зміни.
  • Перегляд Z-звітів та Х-звітів в особистому кабінеті.
  • Автоматична відправка копії фіскального чека покупцю на вказану ел. адресу.
  • Можливість завантажити фіскальний чек в Особистому кабінеті.
  • Можливість підключити передачу товарів у чек.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук