Український додаток Headway увійшов до топ-3 в App Store у США

1934
Читати на RU

Український додаток з коротким змістом книжок Headway увійшов до топ-3 американського App Store в категорії “Освіта”. Про це AIN.UA розповіли представники команди проекту.

  • Як повідомили у Headway, у грудні 2021 року додаток займає третю позицію серед безкоштовних та п’яту серед найбільш завантажуваних в App Store у своїй ніші.
Зображення в матеріалі: Headway
  • У серпні цього ж року Headway вдалося вийти на першу позицію по кількості завантажень та зберігати позицію довгий час. Восени український додаток увійшов в топ-10 серед освітніх застосунків в 13 країнах.
  • Загалом у категорії “Освіта” магазину Apple представлено понад 500 000 додатків. Вона є третьою по кількості застосунків в App Store після категорій “Ігри” та “Бізнес”.

Про Headway

Headway – це EdTech-проект, який входить до екосистеми міжнародного ІТ-холдингу Genesis. Основний продукт — однойменний освітній додаток, створений у березні 2019 року. Його мета – допомогти людям у всьому світі самостійно вчитися та розвиватися. У застосунку представлені уривки книжок, що поділені на категорії та доступні як у текстовому так і у аудіоформаті.

До кінця 2021 року Headway завантажили понад 9 млн людей зі 140+ країн. В більшості – в США, Канаді, Австралії, Великій Британії та Індії. На момент виходу новини, додаток входить до топ-25 освітніх застосунків світу за рівнем виручки. У 2021 команда стартапу зросла вчетверо, а за два роки існування – в понад 30 разів.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук