Добірка ігор для довгих вихідних від редакції AIN.UA

1855

Попереду — довгі вихідні на Новий рік та Різдво. І спеціально для тих, хто у звичайний робочі дні не може виділити час на комп’ютерні ігри, або вже давно не знаходив для себе щось цікаве, редакція AIN.UA зібрала невеличкий список чудових проектів. Їх об’єднує не жанр чи рік виходу, а лише те, що вони запам’яталися нашій редакції.

«Гарі Поттер та філософський камінь» (2001)

«У 2021 році весь світ маглів святкував 20-річчя з моменту виходу першого фільму з всесвіту Гарі Поттера, але 20 років тому вийшла ще й легендарна своїм «Фліппендо!» гра за мотивами першої книги. Умільці портували її на сучасні системи, а значить на кілька годин пірнути в ностальгію і збирання кольорових бобів можна буде і в новому році», — Оля Закревська, випусковий редактор AIN.UA.

Might & Magic Heroes VII (2015)

«Фанати третіх героїв цей реліз часто лають, а мені подобається. Вигаданий світ, який іноді хочеться залипнути після довгого робочого дня. Неспішно збирати ресурси у підземеллі, прокачувати дипломатію в боях з арміями недружніх істот за артефакти та розвивати замок, щоб потім прийти і яяяяк вломити взагалі всім! Не знаю, що може краще розслабити молоду матір та редактора популярного медіа на надконкурентному ринку ІТ», — Майя Ярова, редактор AIN.UA.

Red Dead Redemption 2 (2018)

«Red Dead Redemption 2 – величезний і максимально реалістичний відкритий світ, можна гладити коня, приймати ванну, грабувати поїзди, збирати кістки динозавра, полювати на ведмедів. Бути хорошим, поганим та злим», — Ольга Карпенко, редактор AIN.UA.

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007)

«S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl — незабаром виходить друга частина, то чому б не поностальгувати й не оживити спогади про першу частину, з усіма її принадами: селом кровососів, викидами, напівосвітленими підвалами занедбаних НІІ та чарівними місцевими бандитами», — Ольга Карпенко, редактор AIN.UA.

Diablo II: Resurrected (2021)

«Це гра мого дитинства. Коли побачив анонс — майже одразу захотів купити, хоч спочатку й було школа $50. А потім — все як в тумані: здається, я тиждень не вилазив з консолі. Виявилось, десятки друзів і знайомих також грають в цю гру: обмінювались, хто ким грає, які навички прокачує тощо. Повний огляд можете почитати за лінком», — Ілля Кабачинський, головний редактор AIN.UA.

Dishonored (2012)

«Immersive sim стелс-екшн, де ви можете буквально вбити кожного зустрічного вами персонажа, або навпаки отримати досягнення «привид» і «чисті руки», якщо за всю гру вас ніхто ні разу не побачить і ви нікого не вб’єте. Кожна дія гравця реально впливає на світ навколо, спонукаючи вас відігравати персонажа, яким би він на вашу думку не був. Я заново граю Dishonored раз на декілька років (як і в Skyrim) і що разу знову дивуюсь новим секретам цієї гри», — Данило Ївженко, журналіст AIN.UA.

It Takes Two (2021)

«It Takes Two — гра для двох, яка змусить вас кооперуватися зі своїм партнером і вчитися взаємодіяти задля вирішення задач. Гра топ, максимально широкий спектр емоцій від проходження її удвох», — Олександр Лінник, продакт-менеджер Recruitika/AIN.UA.

The Sims (2000 – 2018)

«Я просто любила цей симулятор в дитинстві. Було прикольно створювати будинки, мати необмежений доступ до грошей, будувати кар’єру, ставати підприємцем за 45 хвилин, знаходити любов тощо. Ще прикольно, що можна ставати ельфом, вампіром і різними такими казковими персонажами», — Тетяна Грицик, журналістка AIN.UA.

Age of Mythology (2002)

«Age of Mythology — гра-стратегія, побудована на міфах і легендах Давньої Греції та Стародавнього Риму. У ній ти маєш розбудовувати грецькі поліси або римські міста на вибір.

Найчастіше я обирала Грецію, оскільки обожнювала грецьку міфологію. Суть гри у тому, що ти будуєш поліс з нуля — прокладаєш комунікації, інфраструктуру. При цьому потрібно все продумати, врахувати інтереси різних верств населення — звичайних містян, торговців, військових, богів. Також постійно контролювати задоволення їхніх потреб — їжа, вода, здоров’я, духовність, безпека тощо. 

Паралельно не забувати, що основна задача гравця — зробити все, аби територія полісу розширювалася, налагоджувалася міжнародна торгівля, сам поліс процвітав економічно та культурно», — Ліза Пальчинська, журналістка AIN.UA.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук