Підсумки-2021. Головні спецпроекти

Поки ви підбиваєте підсумки і згадуєте найщасливіші моменти року – ми порахували скільки спецпроектів зробили для наших партнерів за цей рік і цифра виявилась рекордною! За 2021 рік відділ з шести людей: 2 продюсери, 2 сейлз-менеджери і 2 дизайнери вигадали і виготовили 121 спецпроект і 86 блогів. Це цілих 207 брейнштормів, 207 різних тем і 207 дизайнів.


Цього року ми працювали з Playstation, Samsung, Logitech, Uklon, Comfy, OLX, L’Oreal, Brocard, Genesis, Lviv It Cluster, Redwerk, Boosta, Introduct, Govital, Ubisoft, Club Med, Join Up, Mastercard, «ПриватБанк», «Альфа-банк Україна», «Київстар» та багатьма іншими.

Ми допомагали партнерам шукати співробітників в їхні компанії, оскільки запустили свій сайт для анонімного пошуку роботи Recruitika. І ось тут розповідаємо про результативність цих проектів.

Створювали блоги про подорожі, ділилися експертизою компаній та новинками в світі техніки. Тут розповідаємо про те, навіщо компанії потрібен блог.

А також придумали свій формат для вибору техніки і реалізували його самостійно. Вперше запустили відеоподкаст, активно знімали рекламні відео, а наш дизайнер навчився кодити і розробив власний формат гри (тепер ми переживаємо, що він піде від нас в ІТ).

Найкреативніші наші проекти за рік зібрані в цьому матеріалі.

Усі на борт! Український стартап Reface шукає піратів на свій шатл

Минулого року Reface увірвався у міжнародні новини і став найобговорюванішим українським стартапом у світі. За пів року команда виросла з 20 до 160 людей, і зараз відкриває другу хвилю набору. Шукають спеціалістів у продуктовий, технічний та бізнес-напрямок, які допоможуть побудувати космічний шатл у світ майбутнього нейромереж.

Строим финтех мирового уровня из Украины. Рассказываем историю Solid

Сделав востребованный продукт и завоевав аудиторию, бизнесы часто обходят вниманием третий компонент, от которого напрямую зависит их выручка и прибыль. Вот почему процесс приема платежей должен быть максимально оптимизирован. В этом и заключается ключевая задача финтех-компании Solid, которая из небольшой сервисной команды за шесть лет выросла в отдельный бизнес с клиентами по всему миру.

Что за супергерои работают в IT?

Introduct Group — IT-компания со штаб-квартирой в Киеве и офисами в четырех странах мира, которая предлагает клиентам индивидуальные решения в разработке ПО. В апреле компании исполнилось четыре года. По случаю такой даты AIN.UA рассказывает, чем занимаются Java Developer, Frontend Developer, Product Manager и PHP Developer в Introduct, и как из набора символов они создают магию.

ГРА: спробуй пройти віртуальне життя трьох спеціалістів з геймдеву

Пройшовши квест-гру, засновану на реальних подіях, ви дізнаєтеся про особисті історії СЕО, CMO, Head of Game Department компанії Universe. У свій час вони прийняли рішення, що призвели до радикальної зміни їхньої кар’єри та вражаючих результатів.

Здобути PS5 і вижити: комікс про звичайного супергероя

У спільному спецпроекті з PlayStation розповідаємо які перешкоди подолав наш герой, щоб здобути омріяну консоль. А головне — навіщо це все.

Чого не вистачає українській IT-освіті та як це виправити ще зі школи. Питаємо у фахівців відомих IT-компаній

У спільному з КМДШ проекті AIN.UA розглядає проблеми сучасної IT-освіти та як їх можливо вирішити.

Відеоподкаст «Бізнес-майстерня»

Відеоподкаст «Бізнес-майстерня» — серія розмов з представниками різних індустрій про розвиток безготівкових та цифрових технологій в Україні, унікальні cashless кейси, їх переваги для користувачів та бізнесу. «Бізнес-майстерня» — спецпроект редакції AIN.UA та Mastercard, лідера платіжного ринку України. Mastercard — глобальна технологічна компанія, яка об’єднує мільярди користувачів, понад 30 тисяч фінансових організацій та 60 мільйонів торговців у 210 країнах світу. Компанія прагне створити світ без готівки, що відкриває можливості для всіх.

Думаєш, Uklon — це лише про виклик авто? Ось які задачі щодня вирішує його IT-команда

За продуктами бренду стоїть потужна IT-команда Tech Uklon, яка щодня підтримує і розвиває одну з найбільших інфраструктур на українському ринку каршеринга.

Как защитить себя и близких в опасных ситуациях? Рассказываем на примере 4 историй

Незнакомец, который идет за вами в темном переулке, пьяная компания на улице или стук в окна частного дома — в подобные ситуации может угодить каждый, и они как нельзя лучше показывают, что не помешает задуматься о личной безопасности.

Кем ты можешь стать в геймдеве: карта профессий

Если вы — новичок в IT, но очень хотите в геймдев, или же наоборот — опытный специалист, но устали от аутсорса и хотите делать игры — AIN.UA и Ubisoft Ukraine подготовили гайд по основным геймдев-специальностям.

Рекламний ринок України: ретроспектива з 1991 по 2021

Редакція AIN.UA спільно з Havas Creative Group Ukraine створила ретроспективу розвитку української рекламної індустрії від часів здобуття незалежності нашою країною. Група Havas існує на ринку вже 27 років. Про те, який підхід дозволив компанії успішно працювати протягом десятиріч, а також до чого тут історичний контекст — читайте у 2-х серіях спецпроекті.

Я міленіал, і мені набридло змінювати роботу кожні півроку

Разом з експерткою AIN.UA дізнався, що потрібно 25-35-річним від компанії, у якій вони працюють, та створив чекліст, який допоможе визначитися, чи залишитеся ви в цій компанії надовго, перед тим, як прийняти офер.

Дизайнерский конкурс: создай логотип — выиграй планшет и получи работу

Популярная компания-разработчик премиальных видеоигр Booongo Gaming ищет дизайнера, который будет участвовать в создании захватывающих кроссплатформенных слотов.

Еволюція гривні. Як змінювалися українські гроші за 30 років Незалежності

У спільному проекті з «ПриватБанком» розповідаємо і показуємо, якими грошима користуються українці з часів відновлення незалежності України та дотепер. І перевіряємо вашу ерудицію.

Еволюція відеозв’язку: від голосових IP-дзвінків до відеоконференцій та онлайн-подій

Редакція AIN.UA разом з Logitech розібралися, що вплинуло на стрімкий розвиток онлайн-комунікації.


Робити цю вибірку було вкрай складно, тому залишаємо тут посилання на всі наші проекти.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук