Як видалити об’єкт з фото – інструкція

1545

Під час редагування фото іноді виникає потреба видалити зайвий об’єкт. Крім традиційного Adobe Photoshop, 2021 році це можна зробити за допомогою спеціалізованих додатків та вебсервісів. Як плюс, деякі з них мають безкоштовну версію, та пропонують необхідні інструменти для якісного редагування зображень. AIN.UA зібрав список сервісів, що дозволяють видалити об’єкт з фото.

Cleanup.pictures

Cleanup.pictures – вебінстумент, що дозволяє автоматично видаляти зайві предмети з фото та заміняти область, дублюючи необхідну частину зображення. Не менш важливим є те, що сервіс не зберігає оброблені зображення користувачів, захищаючи конфіденційність.

Зображення: Cleanup.pictures

Fotor

Сервіс Fotor, крім видалення зайвих об’єктів, пропонує безліч безкоштовних інструментів для редагування зображень: ретуш, ефекти, додавання тексту, створення колажів і т.п. Fotor працює онлайн та дозволяє зберігати зображення без водяних знаків.

Варто зазначити, що інструменти для видалення об’єктів з фото працюють за однаковим принципом. Для того, щоб видалити об’єкт з фото, необхідно перейти на сайт сервісу, завантажити чи перетягнути необхідне зображення з пристрою, виділити зайву область за допомогою пензля, дочекатися поки система виправить недоліки та зберегти оброблене фото.

Серед інших фоторедакторів, за допомогою яких можна видаляти зайві об’єкти з фото:

Cutout.pro

Picsart

Inpaint

Pixlr Touch Up

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук