Кіногерої на стінах та власна студія озвучки — фоторепортаж із офісу MEGOGO

1725

Компанія MEGOGO з’явилась у 2011 році. Зараз у портфоліо її медіасервісу декілька десятків продуктів та субпродуктів, якими користуються понад 55 млн користувачів, та більше ніж 200 000 годин контенту. У MEGOGO в Україні 2 офіси — центральний київський та невеличка команда CDN у Кропивницькому. У цілому в компанії працюють понад 750 фахівців. Редакція AIN.UA відвідала київський офіс і показує, як у ньому все влаштовано.

Опенспейси з кіногероями на стінах

Офіс MEGOGO займає два поверхи київського бізнес-центру “Ріальто”, що знаходиться на вулиці Новоконстянтинівській, 18.

Структурно всередині компанія розділена на департаменти, серед яких ключовими є ІТ, департаменти розвитку та управління продуктом, інновацій та стратегії, продажів платних продуктів, маркетингу та розвитку бізнесу, управління та розвитку контенту, операційний, фінансовий та юридичний. Кожен з них складається з декількох відділів.

Робочий простір поєднує опенспейси для продуктових команд та класичні кабінети для топ-менеджменту. Формат роботи MEGOGO — гібридний: спеціалісти за бажанням та з огляду на їхні задачі можуть працювати віддалено або ж в офісі. Техніка та інше обладнання підбирається і замовляється індивідуально під специфіку роботи кожного працівника.

Опенспейси розділені на різні зони, наприклад в одній із таких працює команда проекту MEGOGO Audio. Вона займається озвучуванням аудіокниг українською та створенням власних подскастів.

Як працюється в MEGOGO, досвід Юлії Білоус, продюсерки MEGOGO Audio

Я працюю в MEGOGO трохи більше року і продюсую аудіосеріали та подкасти, які зʼявляються під брендом MEGOGO Audio. Між рішенням піти з галузі книговидання, чим я займалася протягом останніх 4 років, та рішенням спробувати потрапити в MEGOGO, насправді було лише кілька секунд. Це був крок у темряву, нетиповий для мене, але чомусь ідея працювати з аудіо тоді здалася привабливішою та вагомішою за всі страхи й тривоги. У мене була нагода вийти з досвіду слухача аудіо і попрацювати з цим з іншого боку.

Власне, тому й працювати мені в MEGOGO імпонує, бо тут експериментують, наважуються ризикувати і постійно нагадують, що зона росту там — де щось складне або страшне й невідоме. Проте, звісно, за цими експериментами завжди стоїть кропітка операційна робота і системність. Мій попередній досвід роботи був у невеликих за розміром компаніях, де багато процесів закріплені за кількома людьми. У MEGOGO все працює навпаки — є чітка структура, розподіл відповідальності, щоб втілити проект знадобиться робота не однієї, а, наприклад, десятка людей з різних департаментів. Інколи це може сповільнювати роботу над проектом — доводиться боротися за увагу та час.

В процесі створення інтер’єру MEGOGO дала можливість долучитися до облаштування та декору співробітникам. Коже міг запропонувати свої ідеї, а компанія допомагала їх реалізувати. На стінах — афіші фільмів, кіногерої, впізнавані частини кіновсесвітів та інше, що стосується медіа та IT.

Переговорні кімнати в офісі MEGOGO названі на честь відомих режисерів.

На кожному поверсі є кухня з усією необхідною технікою, а також снеками та фруктами. На одній із них працює професійний бариста.

Зони відпочинку

Для того, аби перепочити та відволіктися від роботи не виходячи з офісу, у спеціалістів MEGOGO є декілька опцій — можна пограти на приставці, посидіти за кавою у м’яких куточках чи на гойдалці.

Для відпочинку є також декілька спортивних зон: невелика з тренажером, а також простора з тенісним столом, де можна пограти у теніс із професійним тренером. При вході в офіс є також настільний футбол.

Як працюється в MEGOGO, досвід Івана Зуєва, Head of Release Department

Працюю в MEGOGO більше 5 років. В компанію йшов за цікавими проектами на посаду системного аналітика, так і сталося, одним із перших була необхідність побудувати з нуля відділ системних/бізнес-аналітиків.

На посаді, яку обіймаю зараз, основні обов’язки полягають у тому, щоб нові проекти були готові в очікувані терміни, а процеси, що відносяться до реалізації проектів, були оптимальними для команд та бізнесу. У компанії подобається відкритість до інновацій, гнучкість графіку, атмосфера у команді та її експертність.

Створення та тестування продуктів MEGOGO

У жовтні 2021 року MEGOGO запустила власну студію озвучки — MEGOGO Voice. У ній озвучуються фільми, серіали та мультфільми.

Є окрема зона із телевізорами на основі різних систем Smart TV — Tizen, WebOS, Android, на яких тестуються продукти MEGOGO.

Бенефіти для співробітників MEGOGO

  • Медичне страхування для працівників та корпоративні знижки для страхування родичів;
  • корпоративний психолог, щомісяця мітапи з запрошеним психологом, щомісяця майстер-класи по арт-терапії; 
  • знижки на абонементи у спортивний клуб, корпоративна футбольна команда, тренер із настільного тенісу в офісі, участь у забігах, а також корпоративні спортивні та кібертурніри;
  • настільні ігри в офісі;
  • групові заняття з англійської в офісі;
  • вечірки по п’ятницям, де часто бувають подарунки та розіграші, влітку — корпоративи на музичних фестивалях (наприклад, тиждень на Atlas Weekend) та квитки на концерти та спортивні події, новорічний корпоратив та щорічна конференція для співробітників;
  • подарунки та вечірки на ювілей роботи чи ювілеї окремих продуктів проекту;
  • професійні мітапи 2 рази на місяць із власними та запрошеними спікерами.

Відкриті вакансії

Зараз в MEGOGO відкрито близько 50 позицій, серед яких DevOps Engineer, Middle Front-End developer, Middle/Senior Java Developer, Data Scientist, а також у відділи маркетингу, дизайну, фінансовий, технічної підтримки тощо. Усі вакансії можна подивитися на сайті компанії.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук