Реліз S.T.A.L.K.E.R. 2 можуть перенести на осінь 2022

846
Читати на RU

Український YouTube-блогер OLDboi повідомив, що GSC Game World планує перенести реліз довгоочікуваного S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl з 28 квітня на осінь 2022 року.

Як повідомляє DOU Gamedev, ком’юніті-менеджери та PR-представники студії не відповіли на запити журналістів, однак з інших джерел у студії опосередковано натякнули, що гра й справді не вийде навесні 2022 року.

  • За словами OLDboi, реліз S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl, яка мала вийти 28 квітня 2022 року на ПК та Xbox Series X/S (де вона буде тимчасовим ексклюзивом), перенесуть на осінь 2022.
  • При цьому в розробників вже є плани випуску гри на PlayStation 5, версія для якої має з’явитися вже в кінці 2022, або на початку 2023 року (тобто всього через 3-4 місяці після релізу для ПК та Xbox Series X/S).
  • За словами блогера, розробники можуть підтвердити перенесення релізу офіційно лише на початку весни, щоб зібрати якомога більше попередніх замовлень.
  • Нагадаємо, українська геймдев-компанія GSC Game World оголосила про роботу над продовженням своєї легендарної гри — S.T.A.L.K.E.R. 2 у травні 2018 року. Деталі про гру не так багато, з моменту анонсу студія опублікувала кілька трейлерів і дала трохи інформації.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук