Все, що Apple може показати у 2022 році

1236
Читати на RU

Журналіст Марк Гурман написав для видання Bloomberg матеріал, де зібрав усі інсайди по цьогорічним анонсам компанії Apple. Коротко розповідаємо, що нового покажуть. 

  • AR і VR-окуляри. Це повністю новий продукт Apple, який компанія, можливо, покаже вже до кінця цього року. Компанія активно працює над ним, щоб гаджет був легким та простим у використанні, що дозволить випередити конкурентів та зайняти свою нішу на ринку. Тім Кук не приховує, що Apple цікавий напрямок доповненої реальності, тому окуляри Apple — цілком логічний наступний крок для компанії. 
  • iPhone. По-перше, вже у березні-квітні покажуть оновлений iPhone SE третього покоління. Багато нового очікувати не варто: оновлене залізо, підтримка 5G та, можливо, нова камера. По-друге, у вересні-жовтні, нова лінійка смартфонів iPhone 14. 
  • iPad. Вперше Apple додасть бездротову зарядку для своїх планшетів — таке оновлення отримають iPad Pro у цьому році. Також Apple представить оновлені версії для свого найбільш доступного iPad та iPad Air. 
  • MacBook Air. Гурман пише, що цього року MacBook Air отримає ледь не найбільше оновлення в історії ноутбуку: новий дизайн, чіп M2, нові кольори. Попередньо, новинка буде представлена або разом з iPhone SE, або вже на WWDC`22 у червні. 
  • Mac. Також багато оновлень. По-перше, на ринку є iMac 24 дюйми, компанія готує більшу версію. По-друге, оновлення для Mac mini. По-третє, оновлення для MacBook Pro (найдоступніший з його варіантів). Фінальне, і, напевно, найбільш цікаве — Mac Pro с підтримкою нових процесорів Apple. 
  • Також покажуть: оновлення AirPods Pro та нове покоління Apple Watch 8 та Apple Watch SE. Звичайно ж, нові версії всіх операційних систем, а також анонс однієї нової — для тієї самої гарнітури. 

Apple перша компанія, капіталізація якої перетнула позначку у $3 трлн. На думку аналітиків, 2022 рік стане для компанії ще успішнішим, вона продовжує нарощувати потужності та продавати ще більше гаджетів та сервісів до них. А отже, буде дорожчати далі.   

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук