Як обрати криптогаманець: огляд Trustee Wallet

Читати на RU

Повний гайд по функціональності та можливостям

Сьогодні криптовалюта – для багатьох не питання, а відповідь. Тому гостро стоїть завдання – серед багатьох пропозицій на ринку обрати найкращий криптогаманець для зручного користування та безпечного зберігання своїх активів.

Криптогаманець Trustee Wallet – це 100% влучення у запит ринку. Ми розповімо, завдяки чому цей мобільний криптогаманець сподобався новачкам, перевершив очікування просунутих криптотрейдерів та зміг завоювати довіру користувачів. 

Надійний криптогаманець для Android та iOS: огляд Trustee Wallet

Чому користувачі надають перевагу криптогаманцю Trustee Wallet? На це питання є кілька вагомих причин.

  • По-перше, використовувати цей додаток – вигідно. Крім того, що криптогаманець збирає найкращі пропозиції на ринку і дозволяє здійснювати вигідні торгові операції, ви можете отримувати пасивний дохід від стейкінгу криптовалют. Але й це ще не все: у Trustee Wallet діє партнерська програма, яка дозволяє отримати дохід за залучення нових користувачів та дворівневу програму лояльності та багато іншого як для безпечного зберігання, так і для заробітку.
  • По-друге, криптогаманець децентралізований. А це означає, що, за умови належного зберігання «Фрази відновлення», тільки користувач має доступ до ключів і зможе здійснювати транзакції з активами, отже, його кошти будуть у безпеці.
  • По-третє, гаманець підтримує багато функцій та унікальних рішень для роботи з криптовалютами як для новачків, так і для досвідчених користувачів.
  • По-четверте, цей популярний криптогаманець підтримує вигідну купівлю та продаж криптовалюти за допомогою банківських карток Visa/MasterCard та платіжних систем. Цим програма вигідно відрізняється від конкурентів, які не дають можливості вивести крипту на банківські карти.
  • По-п’яте, він мультивалютний, що дозволить оперувати Bitcoin та практично усіма віртуальними валютами в одному додатку.
  • По-шосте, це мобільний додаток, який завжди під рукою та доступний у будь-який момент за наявності інтернету.

Як завантажити та встановити Trustee Wallet

Хороший криптогаманець відрізняється від посереднього багатьма якостями, зокрема простотою встановлення. Для того, щоб користуватися всіма перевагами гаманця Trustee, потрібно просто звантажити та встановити його з App Store або Play Market. При цьому реєстрація та авторизація — не знадобляться.

При першому запуску буде згенеровано унікальну фразу відновлення або seed-фразу з 12/24 слів, яку потрібно записати в оригінальному вигляді й зберігати у недоступному місці. Саме завдяки цій фразі можна відновити доступ до втраченого гаманця або імпортувати його на інший пристрій.

Зверніть увагу, Trustee Wallet має можливість імпортувати seed-фразу з іншого криптогаманця і отримати доступ до своїх активів за допомогою Trustee.

Важлива особливість: ви можете вибрати мову програми та використовувати криптогаманець українською, російською, грузинською або англійською мовами.

Як працює додаток Trustee Wallet?

Одна з сильних сторін Trustee Wallet – простий, зручний та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, який дозволяє «не заблукати» навіть людям без досвіду користування криптовалютами.

Щобільше, можна налаштувати гаманець під свої уподобання та потреби, доступні:

  • персональний інтерфейс (перетягування монет на головному екрані у потрібному користувачеві порядку);
  • сортування монет на головному екрані за різними параметрами;
  • виставлення рахунку на оплату (натиснути «Отримати» у вкладці монети);
  • фільтрація транзакцій та обмінних операцій;
  • завантаження історії транзакцій у csv-файл;
  • керування повідомленнями.

Безпека та анонімність

Trustee Wallet – безпечний криптогаманець, оскільки передбачає зберігання ключів виключно на пристрої користувача та має відкритий вихідний код на GitHub.

Як анонімний криптогаманець, Trustee не збирає особисті дані, не вимагає реєстрації, не зберігає та не передає дані користувача або пристрою, не зобов’язує користувача надавати персональну інформацію при купівлі або продажу крипти за фіат, а також дозволяє приховувати баланс.

Як додати/видалити активи

Trustee Wallet підтримує велику кількість криптовалют та токенів, які можуть бути додані на головний екран (кнопка «Додати актив») або легко видалені.

Щобільше, криптогаманець дозволяє додати та зберігати будь-який новий (кастомний) токен, розроблений на блокчейнах Ethereum, BNB, Solana, Polygon або Tron. Для цього потрібно лише ввести адресу активу на сторінці «Додати актив» → «Ще».

Smart Swap

Купити, продати або обміняти криптовалютні активи з Trustee Wallet вигідніше, простіше та безпечніше, ніж на будь-якому іншому сервісі.

Система Smart Swap вирішує ключові проблеми користувача:

  • інтегрує низку надійних провайдерів послуги обміну (біржі, обмінники), забезпечуючи незалежність сервісу;
  • знаходить найвигідніший курс;
  • складає список пропозицій та пропонує найкращі (з урахуванням курсу та комісій);
  • повідомляє про особливі умови провайдера (верифікація, ліміти);
  • дає клієнту можливість вільного вибору із запропонованих варіантів.

Ця функція не має аналогів у світі й виводить Trustee Wallet у рейтинг найпопулярніших та найзручніших сервісів для обмінних операцій з криптовалютами.

Виведення коштів на карту

Актуальна проблема для багатьох користувачів віртуальної валюти – зручне та швидке виведення коштів на картку чи рахунок.

Trustee завдяки співпраці з вагомими і надійними провайдерами обміну дозволяє вивести кошти на картки Visa/MasterCard або рахунки платіжних систем буквально за лічені хвилини.

Зручність додатку полягає ще й у тому, що можна ввести реквізити необмеженої кількості карт або рахунків і при виведенні просто вибрати потрібний варіант без необхідності постійного оновлення даних.

Комісії

Низькі комісії – одна з головних конкурентних переваг криптогаманця Trustee Wallet.

Розмір комісій Trustee Wallet:

  1. при переведенні активів між гаманцями – 0%;
  2. при операціях з обміну криптовалют – 0,2%;
  3. при транзакціях за участю банківських карток – від 0,5%.

DeFi та Wallet Connect

Trustee Wallet – універсальна платформа, що пропонує корисні рішення як для користувачів-початківців, так і для просунутих гравців крипторинку.

Останні оцінять прямий доступ до світу DeFi через підключення до dApps і DEX, а також підтримку основних DeFi-токенів.

Функція Wallet Connect розширює можливості заробітку на ринку децентралізованих фінансів, що набирає популярності. У поєднанні з можливістю простого виведення у фіат, такий інструмент просто незамінний і для досвідчених, і для трейдерів-початківців.

Але не DeFi єдиним… Wallet Connect відкрив користувачам мобільного криптогаманця Trustee Wallet новий чудовий та перспективно прибутковий світ цифрового мистецтва – NFT. Підключившись до основних маркетплейсів, ви можете:

  • створити власні невзаємозамінні токени,
  • розміщувати їх для продажу або купувати на маркетплейсі,
  • отримувати та передавати на іншу адресу,
  • зберігати у гаманці, збираючи власні колекції шедеврів.

Trustee Wallet підтримує NFT на всіх основних блокчейнах, подібних аналогів у світі – не існує.

Стейкінг

Є кілька способів отримання прибутку за допомогою гаманця Trustee Wallet. Один із них – пасивний заробіток на стейкінгу криптовалют. Його суть: клієнти отримують прибуток від заморожування криптовалюти.

У Trustee Wallet доступний стейкінг VET, Tron та Solana. Для того, щоб почати заробляти, вам необхідно поповнити баланс гаманця відповідними монетами, передати їх у стейкінг прямо в гаманці, а потім через деякий час вивести дохід і розморозити актив.

CPA-програма та програма лояльності від Trustee Wallet

Ще один спосіб заробітку з Trustee Wallet – участь у CPA-програмі та програмі лояльності.

У кожного користувача Trustee Wallet є можливість брати участь у програмах завдяки підключенню друзів за своїм реферальним посиланням.

Після того, як ваші реферали встановлять мобільні криптогаманці і вперше здійснять купівлю криптовалюти (BTC або будь-якої іншої), ви отримуєте винагороду, пропорційну до суми їх першої покупки. Детальні умови на сайті.

Також, ви автоматично стаєте учасником програми лояльності та отримуватимете:

  • кешбек – 10% від комісії Trustee за ваші обмінні операції;
  • 10% комісії Trustee за всі обмінні операції ваших друзів-рефералів;
  • 10% комісії Trustee за рефералів 2 рівня, тобто тих, хто встановив додаток за посиланням ваших друзів (якщо тижневий оборот структури перевищить 5 000 USDT).

Ваш дохід за партнерськими програмами не вимагає стартового капіталу, нічим не обмежений і безпосередньо залежить від рівня вашої активності.

Переваги та недоліки

Отже, підсумуємо, в чому основні плюси і мінуси популярного криптогаманця Trustee Wallet.

Переваги:

  • безпека та анонімність;
  • висока швидкість проведення операцій;
  • підтримка 28 блокчейнів, всіх основних криптовалют та необмеженої кількості токенів;
  • найкращі комісії;
  • можливість купівлі та продажу криптовалюти за фіат із банківської картки;
  • швидке виведення коштів на банківську картку або рахунок платіжної системи;
  • вбудований моніторинг обмінників;
  • функція прискорення транзакцій та економії на комісії;
  • підтримка NFT;
  • пасивний заробіток на стейкінгу;
  • зрозумілий та зручний інтерфейс;
  • підтримка кількох гаманців;
  • вигідна реферальна програма (до 30% від комісії Trustee Wallet) із кешбеком;
  • техпідтримка 24/7 та освітні матеріали для криптоновичків.

З недоліків можна назвати відсутність браузерного розширення, десктопної версії та обмежену кількість монет для стейкінгу.

Чому варто обрати Trustee Wallet?

Тому що це найкращий криптогаманець для Android та iOS серед безлічі гаманців, представлених сьогодні на крипторинку.

Переваги роблять його універсальним інструментом для здійснення будь-якої операції та відповідності запитам користувачів будь-якого рівня компетенції.

У його арсеналі є абсолютно унікальні фічі, що вирішують актуальні практичні завдання та розширюють можливості заробітку.

Команда розробників із задоволенням ділиться своїми знаннями та новинами у блогах, соцмережах, телеграм-каналі, а також забезпечує живу та дружню техпідтримку 24/7.

Trustee Wallet – це все, що вам потрібно для простої, безпечної та максимально функціональної взаємодії зі світом криптовалют.

Встанови Trustee Wallet за посиланням та отримай $1,99 у крипті на баланс кешбеку, зроби першу покупку криптовалюти та збільш свій бонус до $10.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук