Пластикову картку «єПідтримка» можна буде отримати в «А-Банку»

Читати на RU

«А-Банк» працює над реалізацією можливості отримання фізичної картки «єПідтримка». Пластикову банківську картку «єПідтримка» для отримання 1000 грн від держави клієнти «А-Банку» зможуть отримати у будь-якому відділенні банку та дистанційно – замовити у додатку ABank24.

Пластикову картку «єПідтримка» можуть отримати всі українці із сертифікатом про повну вакцинацію в «Дія», які вперше оформлять картку «єПідтримка», та клієнти «А-Банку», які вже оформили віртуальну картку «єПідтримка».

«Рішення про реалізацію видачі пластикових карток «єПідтримка» ми прийняли на основі звернень наших клієнтів. Ми отримували відгуки від клієнтів з питаннями «як бути, якщо у мене немає можливості скористатися електронним гаманцем?». Це питання ми вирішимо завдяки випуску фізичних карток «єПідтримка». Клієнти, у яких немає можливості скористатися карткою «єПідтримка» через електронний гаманець, зможуть легко витратити 1000 грн від держави із пластиковою карткою» – каже Юрій Кандауров, Голова Правління «А-Банку».

Клієнтам, які звикли обслуговуватися у відділеннях або яким було недоступне оформлення цифрової картки, «А-Банк» надасть можливість оформлення пластикової картки «єПідтримка» у відділенні «А-Банку» — для цього необхідно буде взяти з собою паспорт та ІПН. Нагадаємо: в «А-Банку» велика мережа відділень – 237 відділень по всій Україні.

Другий спосіб отримання пластикової картки «єПідтримка» — дистанційно, через подачу заявки на замовлення пластикової картки у додатку ABank24 у кілька кліків.

Клієнти, які не мають можливості скористатися карткою «єПідтримка» через електронний гаманець, зможуть легко витратити 1000 грн від держави.

Про «А-Банк»:

«А-Банк» представлений на ринку банківських послуг понад 25 років. Послугами банку користується понад 1,6 млн клієнтів. Банк пропонує широкий спектр сучасних фінансових послуг як фізичним, так і юридичним особам. Основна мета банку – надання сучасного та технологічного сервісу в режимі online за допомогою зручного інтернет-банкінгу АВаnk24. Банк широко представлений у всіх регіонах України – 237 відділень готові надати якісний сервіс кожному клієнту.

За новинами «А-Банку» слідкуйте на офіційних сторінках Facebook, Instagram, Youtube, TikTok.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук