Rozetka запустила власну оплату частинами

5467
Читати на RU

Редакція AIN.UA звернула увагу, що інтернет-магазин Rozetka запустив власну онлайн-оплату товарів у розстрочку без прив’язки до картки будь-якого банку. Оплата частинами від Rozetka доступна всім незалежно від банку, оформлюється без комісії за кілька хвилин в режимі онлайн. AIN.UA розповідає, як це працює.


Надається послуга в партнерстві з «Альфа-Банк», однак для оформлення наявність картки цього банку необов’язкова — пройти авторизацію можна за допомогою BankID будь-якого банку, а сума кредиту не залежить ні від балансу, ні від кредитного ліміту картки обраного вами банку. По суті, доступ до фінансування Rozetka надає під своїм власним брендом.

В умовах вказано, що сума/ліміт кредиту становить від 500 до 20 000 гривень, скористатися ним можуть громадяни України віком від 18 до 70 років. Строк кредитування – від 3 до 24 місяців, процентна ставка 0,01% річних, строк прийняття банком рішення — до двох хвилин. 

Як це працює:

  • Оберіть на сайті товар з логотипом Rozetka під блоком з ціною товару. Цифрами на іконці зображена максимально доступна кількість платежів.
На логотипі вказано число можливих платежів.
  • Натисніть кнопку «Купити в кредит» та виберіть «Частинами без карток та паперів від ROZETKA» і бажаний термін.
  • На наступній сторінці перевірте ваші контактні дані та дані для доставки, а в способах оплати – що обрано «Частинами без карток та паперів від ROZETKA» та вказана бажана кількість платежів. Якщо все вірно – натисніть «Замовлення підтверджую».
  • Після цього відкриється форма авторизації через BankID, яка необхідна для оформлення кредиту. Авторизацію можна виконати, використовуючи дані будь-якого українського банку.
  • Далі необхідно заповнити дані про працевлаштування і дату народження та підписати договір за допомогою SMS.
  • Підписаний договір надійде на email, який ви вказали при заповненні. І очікуйте на доставку замовлення.

Способів погашення кілька: через систему дистанційного обслуговування (Інтернет-банкінг «My Alfa-Bank», Мобільний додаток Sense SuperApp, сервіс «Альфа Погашення» на офіційному сайті банку) – безкоштовно, через термінали «Альфа-Банк», EasyPay, City24 чи касу – з комісією.

Чому це цікаво? Rozetka виходить на новий для себе ринок, створюючи цілу екосистему для користувача: компанія сама продає, сама доставляє, сама (нехай і у партнерстві, але під своїм брендом) кредитує. Схожу екосистему створює і Kasta (у них своя платіжна система KastaPay), а Fozzy Group запустив свій необанк. Є інформація, що свою платіжну систему розробляє і сама Rozetka. Український e-commerce потужно розвивається і надає користувачам ще більше можливостей. За цим цікаво спостерігати на фоні того, як в Україну планує заходити казахстанський Kaspi.kz, який вже зробив два M&A в Україні і планує купити ще один великий e-commerce.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук