В Україні запустили застосунок для пошуку фахівців за принципом Tinder

1486
Читати на RU

В січні 2022 року команди українських Creative Management Camp та Культурної Агенції ∀ запустили застосунок «Навзаєм». Він допомагає допомагає знайти команду, експертні консультації та обмінятись досвідом. Наразі “Навзаєм” працює у бета-версії. Про це AIN.UA повідомили представники команди застосунку.

Як працює “Навзаєм”

“Навзаєм” –  метчмейкінг-застосунок для нетворкінгу в культурній та креативній сфері. Як зазначають представники його команди, принцип роботи схожий на Tinder – пошук працює по галузях та напрямках діяльності фахівців, також по компетенціях та маркерах щодо цілі й формату спілкування. Користувачі можуть знаходити корисні контакти по заданому запиту.

“Навзаєм” метчить користувачів також за обраними тегами: якщо вони збігаються, відбувається навзаєм. На момент виходу матеріалу доступна бета-версія вебзастосунку в десктопному та мобільному форматі.

Зображення: AIN.UA

Ідея “Навзаєм” належить Тамарі Лазаренко. Створення проекту стало можливим завдяки підтримці Українського Культурного Фонду в рамках грантового напрямку НОРД (Навчання. Обміни. Резиденції. Дебюти).

На момент запуску, застосунок працює безкоштовно. Однак засновники не приховують: коли сервіс набере обертів і справно виконуватиме свою функцію, буде запроваджено оплачувані варіанти користування.

Як приєднатися

  • Для того, щоб долучитися до “Навзаєм” необхідно перейти на сайт та зареєструватися.
  • Далі варто обрати статус пошуку, індустрію, професійне позиціонування, вказати основні напрямки особистої діяльності та компетенцію. Після цього, за бажанням, можна додати опис власного профілю.
  • Оскільки “Навзаєм” — це впорядкована книга контактів, з можливістю написати користувачам в особисті соцмережі, потрібно вказати посилання посилання на них.
  • Після заповнення профілю користувач може розпочати пошук за заданим запитом. Для цього достатньо натиснути вкладку “Пошук контактів”.
  • Якщо відбувся метч – користувачі можуть перейти до особистого спілкування через соцмережі.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук