«А-Банк» презентував масштабне оновлення мобільного додатка ABank24

650

Повністю новий UX/UI додатка, на основі найбільш популярних сценаріїв клієнтського досвіду, удосконалення всіх функцій, швидкі кроки до найпопулярніших пунктів меню, нові фічі та багато іншого у великому оновленні додатка ABank24.

«”А-Банк” — динамічний, молодий і енергійний банк, який завжди дотримується головного принципу — просто і швидко. При оновленні додатка ми не «зробили косметику», ми провели «капітальний ремонт», постаралися зробити додаток максимально зручним та зрозумілим кожному клієнту. За останній рік у нашому додатку стало вдвічі більше функцій, і головним завданням для нас було зробити простий доступ до будь-якої послуги. Зробити просто – виявилося найскладнішим. Понад півроку наша команда відточувала кожну деталь нового додатка, не перестаючи видавати нові фічі в продакшн, адже бізнес не чекає. 🙂 А у листопаді ми підключили всіх охочих до бета-тестування. Вийшло дуже свіжо, по-новому та просто. Сьогодні оновлення доступне для всіх, ми дуже чекаємо на зворотний зв’язок від наших клієнтів» — каже Юрій Кандауров, Голова Правління «А-Банку».

У новому додатку на головному екрані користувача тепер є кнопки швидкого доступу, автоматично відображені: переказ на картку, поповнення мобільного, — ті функції, які є найпопулярнішими серед клієнтів «А-Банку». Однак, якщо для користувача ABank24 важливі інші функції, їх можна додати самостійно, залежно від потреб, через кнопку «+». «А-Банк» пропонує винести у швидкий доступ такі функції, як: переказ на картку, обмін валют, термінові перекази, комуналка та інтернет, страхування тощо.

Також клієнтам «А-Банку» на головному екрані додатка тепер доступна кнопка «Пошук», при натисканні якої відкривається пошуковий рядок. За допомогою цієї функції клієнт може потрапити з головного екрана до будь-якого розділу додатка. Запит у відповідному розділі або функції можна ввести не лише у текстовому форматі, але й голосом.

Внизу екрана головного меню є 5 розділів: «Гаманець», «Кредити», «Депозити», «Кешбек», «Додатково».

Значно вдосконалено меню «Кредити» – тепер всі кредити, які можна оформити в додатку, знаходяться в одній вкладці, також «А-Банк» додав на цей екран невеликий онбординг (навчальний блок), в якому розкриваються основні особливості кожного кредиту. На сьогодні в додатку ABank24 можна оформити три кредити: «Плати частинами», «Швидка готівка» та «Розстрочка».

Чинні кредити можна також побачити в меню «Кредити» на першому екрані, що дозволяє скоротити кроки клієнта.

У блоці «Депозити», обравши параметри вкладу (валюта, термін, умови продовження та розірвання) клієнту буде запропоновано найбільш вигідний йому депозит. У найближчому оновленні «А-Банк» додасть можливість оформляти послугу «Скарбничка» у розділі «Депозити».

У налаштуваннях додатка (меню «Профіль») клієнт сам може вибрати тему, мову, змінити дані пошти, телефону, налаштувати картку, на яку отримуватиме переказ за номером телефону, та інші налаштування. У цьому розділі клієнти зможуть залишити відгук про новий додаток і висловити свої побажання про необхідні зміни.

Подивитися та оцінити всі функції додатка ви можете самостійно, ставши клієнтом «А-Банку», що можливо також за допомогою програми ABank24.

Про «А-Банк»:

«А-Банк» представлений на ринку банківських послуг понад 25 років. Послугами Банку користується понад 1,6 млн клієнтів. Банк пропонує широкий спектр сучасних фінансових послуг як фізичним, так і юридичним особам. Основна мета Банку – надання сучасного та технологічного сервісу в режимі online за допомогою зручного інтернет-банкінгу АВаnk24. Банк широко представлений у всіх регіонах України – 237 відділень готові надати якісний сервіс кожному клієнту.

За новинами «А-Банку» слідкуйте на офіційних сторінках Facebook, Instagram, Youtube, TikTok.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук