Британський Koto став The Credit Thing

587
Читати на RU

У грудні минулого року фінтех-стартап Koto, який запустили у Лондоні співзасновники monobank, провів ребрендинг та перезапустив свій продукт. Теперь він називається The Credit Thing та візуально ще більше схожий на mono.

  • Koto — це банківський додаток від команди екс-управлінців «ПриватБанку» Олега Гороховського та Михайла Рогальського. Його бета-версія була запущена у березні 2020.
  • Додаток націлений на так званий near prime-ринок, тобто на клієнтів, які з якоїсь причини не можуть отримати кредит у класичному банку: це понад 15 млн потенційних клієнтів для оновленого Koto.
  • На відміну від українського продукту — monobank, який надає повноцінні банківські послуги, Koto — це банківська програма, яка сфокусована на кредитуванні. Це пов’язано з тим, що у Британії компанія має небанківську ліцензію.
  • Окрім назви, змінився і сам продукт. Зокрема, підвищився початковий кредитний ліміт до £1500, а також пільговий період — до 62 днів при ставці 27,9% річних. Завдяки системі Open banking, клієнти також можуть пов’язати усі свої поточні рахунки в рамках процесу подачі заявки на отримання кредиту, аби підтвердити свою кредитоспроможність.
  • За декілька тижнів після ребрендингу The Credit Thing отримав понад 15 000 заявок на отримання клієнтами кредитної карти. У 2022 році засновники проекту очікують великого зростання своєї клієнтської бази.

Детальну історію про команду та запуск проекту AIN.UA розповідав раніше.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук