Finmap залучив $1,2 млн від європейських інвесторів

597
Читати на RU

Сервіс обліку грошей для бізнесу Finmap закрив новий раунд інвестицій. Як повідомили представники сервісу, сума угоди складає $1,2 млн, які будуть направлені на розширення команди розробників, маркетинг та експансію сервісу в країнах Центральної та Південної Європи.

На що будуть спрямовані інвестиції

У раунді взяли участь інвестиційні фонди Presto Ventures (Чехія), Sturgeon Capital (Великобританія), SID Venture Partners (Україна), стартап-інкубатор Startup Wise Guys (Естонія), а також інвестиційна компанія BRISE Capital (Україна) та CEO TBI Bank Петро Барон (Велика Британія).

Інвестиції підуть на розширення команди розробників, маркетинг та експансію сервісу в країнах Центральної та Південної Європи. Продукт Finmap буде доопрацьовано та адаптовано з урахуванням потреб користувачів цих ринків. Плануються також інтеграції з новими банками, CRM-системами та додавання опції інвойсингу – функціоналу для виставлення рахунків.

У Presto Ventures вважають, що індустрії програмних забезпечень для управління грошовими потоками не вистачає інноваційних рішень для розв’язання проблем, з якими стикаються клієнти.

«Дивлячись на це, ми були зачаровані засновниками Finmap та їхньою здатністю адаптуватися й реалізовувати задумане. Ми вважаємо, що це головна риса для успішної компанії в цій галузі. Це було основною причиною, чому ми вирішили очолити поточний інвестиційний раунд, в якому присутнє бачення розширення присутності сервісу спочатку в Європі, а потім у всьому світі», — заявив Роман Новачек, партнер Presto Ventures.

Особливості Finmap

Finmap — сервіс для ведення обліку грошей для сучасного бізнесу. Він синхронізується з рахунками користувачів через API, дозволяє налаштувати графік платежів, делегувати процес внесення даних та аналізувати фінансові операції.

Архітектура сервісу забезпечує анонімність та безпеку зберігання даних, оскільки не вимагає надавати офіційні дані про компанію (наприклад, ЄДРПОУ). Дані зберігаються на хмарних серверах з використанням банківського стандарту шифрування даних, а канал передачі від браузера до сервера шифрується за SSL-протоколом. Підписка для малого та середнього бізнесу коштує від 385 грн ($14) на місяць.

«Облік грошей — це важлива частина бізнесу, з якою стикаються підприємці з усього світу. З його допомогою можна побачити реальний стан компанії та прийняти подальші рішення для розвитку. При цьому технологічні підходи в обліку грошей допомагають ефективно контролювати внутрішні процеси та розвивати компанію. Наразі з нами працюють компанії з 12 країн світу. Ми плануємо й надалі розширювати географію та посилити свою присутність у Польщі, Чехії, Іспанії та Туреччині», — кажуть засновники Finmap Олександр Соловей та Іван Каунов.

У Finmap доступні інтеграції з 2000+ європейськими банками та сервісами PayPal, Wise, Revolut, ApiXDrive, Fondy, а також імпорт даних 1С, Western Bid. Для українських користувачів доступні інтеграції з «ПриватБанком», monobank, «ПУМБ», імпорт виписок «Альфа-Банку» та «Райффайзен Банк Аваль». Є також можливість додавати рахунки більш як в 30 криптовалютах (BTC, ETH, LTC, ADA, BNB і т.д.). Крім наявних десктоп-версії та telegram-бота, у 2022 році планується запуск мобільного додатка Finmap для iOS та Android.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук