Ubisoft відкриває набір на дворічну програму для випускників. Навчання безкоштовне

629
Читати на RU

Київська студія Ubisoft анонсувала відкриття набору на дворічну програму Ubisoft Graduate Program у трьох напрямах: геймплей-програмування, онлайн-програмування та UX-дизайн. Вона безкоштовна. Учасники також будуть отримувати заробітну плату як стажери. Випускники програми матимуть можливість продовжити роботу в Ubisoft.

Про Ubisoft Graduate Program

Це безкоштовна дворічна міжнародна програма для молоді, яка хоче розпочати свою кар’єру в індустрії розробки відеоігор. В рамках програми можна обрати один із трьох напрямків:

Для учасників й учасниць Ubisoft складе індивідуальний план розвитку в обраному напрямі. Вони працюватимуть із фахівцями різної спеціалізації у міжнародному середовищі над проектами студії, а також отримають доступ до внутрішньої бази навчальних матеріалів і онлайн-курсів на відомих платформах.

Дедлайн подачі заявок на кожен із них — 28 лютого 2022 року

Програма розрахована на тих, хто: 

  • уже отримали вищу освіту або завершать навчання у 2022 році,  
  • мають не більше одного року професійного досвіду,  
  • мають добрі навички з програмування чи дизайну, 
  • відмінно володіють англійською мовою, а отже зможуть співпрацювати з міжнародною командою, 
  • люблять відеоігри та мріють працювати над їхнім створенням.  

Детальніше з умовами відбору на кожен з напрямків можна ознайомитися — тут.

Про Ubisoft

В Україні компанія представлена двома студіями, Ubisoft Kyiv і Ubisoft Odesa. Українські студії беруть участь у розробці та тестуванні ігор таких франшиз як Tom Clancy’s, Assassin’s Creed, Far Cry, Watch Dogs, Trials, та багатьох інших. Серед останніх релізів та анонсів українських студій — Assassin’s Creed Valhalla, Watch Dogs, Immortals Fenyx Rising, Riders Republic, Anno1800, Far Cry 6 та інші.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук