IdeaSoft купує розробника ігор PULS Software

Читати на RU

IT-компанія IdeaSoft, яку у січні 2021 року придбала шведсько-українська Sigma Software Group, оголосила про купівлю PULS Software — харківського розробника програмного забезпечення та ігор. За словами СЕО PULS Software Данила Слупського, сума угоди — близько $2 млн.

Після злиття PULS Software отримає назву Eventyr та сфокусується на трьох бізнес-напрямках — Web 3.0, NFT-геймінг та метавсесвіт.

  • PULS Software у 2017 році заснував Данило Слупський. Зараз у команді компанії 70 спеціалістів, в її портфоліо — понад 200 проектів у мобільній, ігровій та AR/VR-розробці.
  • Угода передбачає, що PULS Software у складі IdeaSoft збереже свою структуру та менеджмент.
  • IdeaSoft була заснована у 2016 році. Компанія займається постачанням інтегрованих програмних рішень. Серед клієнтів: Securitize, Porsche, Neura, Nexar, Corum Group та інші. IdeaSoft має експертизу у таких галузях як DLT, FinTech, 5G, MEC, Private Cellular.
  • В Sigma Software Group зазначають, що злиття додасть нові домени до бізнес-пропозицій компанії для її клієнтів.

Завдяки цьому злиттю, використовуючи ключові знання IdeaSoft і Eventyr, ми зможемо ще більше зануритися та вивчити NFT-геймтех-домени. А це чудово відповідає поточному росту ринку. Новий надійний партнер зміцнить нашу групу та збільшить цінність, яку ми надаємо нашим наявним і новим клієнтам, — коментує угоду Андрій Лазоренко, CEO IdeaSoft.

Про Sigma Software Group

Sigma Software — шведсько-українська компанія з офісами в Україні, Польщі, Швеції, США, Канаді та Австралії. Sigma Software розробляє рішення для своїх клієнтів у сферах телекомунікацій, реклами, авіації, автомобільної індустрії, ігор, фінансів та інших. Компанія працює зі стартапами, продуктовими компаніями та ентерпрайз-сегментом.

З 2006 року — частина Sigma Group, найбільшої в Скандинавії групи компаній, що надають різноманітні послуги в галузі IT-інжинірингу.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук