Instagram тестує платні підписки. Вартість – від $0,99 до $99,99 на місяць

Читати на RU

Instagram запустив пробну версію передплати на окремі акаунти. Поки що така можливість доступна деяким користувачам в США, однак згодом функція запрацює для всіх юзерів. Про це повідомляє видання The Wall Street Journal.

Як це працює

  • Як зазначив голова Instagram Адам Моссері, за окрему плату автори зможуть запропонувати своїм передплатникам доступ до ексклюзивних Stories та стрімів Instagram Lives.
  • Вартість підписки залежатиме від кількості ексклюзивних постів, що пропонує блогер. Загалом, в Instagram з‘являться вісім тарифів із діапазоном цін від $0,99 до $99,99 на місяць.
  • Платний контент буде виділений фіолетовим кольором, а коментарі платних підписників – спеціальною іконкою, що вирізнятиме їх з-поміж інших юзерів.
Зображення: Instagram
  • Тестування функції розпочалося у США. Передплата стала доступною 10 творцям контенту. Серед них художник Дон Аллен Стівенсон, співак Alan Chikin Chow та інші. Найближчим часом соцмережа розширить список тестувальнів.

“Передплата – один із найкращих способів отримати передбачуваний дохід. Цей спосіб не залежить від ваших кар’єрних досягнень. Творці роблять те, що вони робили і при цьому заробляють на життя”, – прокоментував Моссері.

  • Дочірній сервіс соцмережі Facebook запустив підписку в 2020 році. Тоді компанія повідомила, що не стягуватиме плату із творців як мінімум до 2023 року. За словами представників Meta, це ж саме стосуватиметься і підписок в Instagram.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук