IT зсередини: 19 лютого фахівці Cpamatica поділяться секретами своєї сфери на Cpamatica IT Day

Читати на RU

До душі динаміка та зростання замість щоденної рутини? Час знайти себе та стати частиною продуктової IT-команди. Як це реалізувати, розкажуть 19 лютого 2022 року на Cpamatica IT Day в офісі компанії у Києві.

Про що івент?

Секрети успішних ІТ-продуктів, робота з мільйонними бюджетами, що таке продуктова digital-компанія зсередини. Яке значення мають трафік та аналітика, як світчеру з іншої галузі стартувати кар’єру в IT? Усі нюанси крізь призму власних проєктів розкажуть senior- та head-фахівці Cpamatica.

Cpamatica – глобальне перфоманс-маркетинг агентство з власною афіліат (CPA) мережею, медіабаінг-відділом та продуктами у ніші Social Discovery.

Досвід, практика, секрети успіху на глобальному ринку – на Cpamatica IT Day прямо з перших рук.

Навіщо брати участь?

Формат edutainment, професійне спілкування, безпосередній контакт із командою. На івенті чекають на вмотивованих кандидатів, які прагнуть розвиватися на позиціях:

  • Marketing Manager;
  • Business Development Manager;
  • Affiliate Manager;
  • Product Manager;
  • PPC Manager;
  • SEO Specialist.

Традиційні процеси найму в цій динамічній сфері часто можуть відсіювати по-справжньому цікавих кандидатів. Тому компанією зроблено крок у бік нетворкінгу та спілкування в максимально відкритому форматі. Участь у Cpamatica IT Day – це можливість точніше визначитися з кар’єрними інтересами, познайомитися з майбутніми колегами та, цілком можливо, отримати job offer від компанії за спрощеною схемою.

Кому варто подавати заявку?

Івент зацікавить насамперед фахівців категорій junior+ та middle, які працюють у сфері фінансів, продажах, консалтингу (компанії Big 4), потенційних світчерів, які розглядають IT-сферу як найбільш перспективну для розвитку кар’єри.

Як потрапити?

Необхідно зареєструватися на сайті до 6 лютого та протягом тижня пройти онлайн-тест. Запрошення учасникам будуть розіслані 16 лютого, і 19-го на всіх чекають на івенті в офісі Cpamatica.

Не втрачай шанс

Якщо вас не залишає почуття, що в поточній компанії або сфері вже досягли «стелі», час набути нових стимулів для розвитку в динамічному бізнес-середовищі. Нетворкінг та business cocktail у компанії зі співробітниками Cpamatica дають чудовий шанс оцінити власні перспективи в IT-сфері. За наявності релевантного досвіду і бажання, решта – справа техніки.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук