Хакери вкрали $33 млн з Crypto.com, зламали майже 500 акаунтів

Читати на RU

Генеральний директор Crypto.com Кріс Маршалек зізнався, що близько 500 облікових записів клієнтів були зламані. Про це він розповів у інтерв’ю Bloomberg TV, пише Techcrunch, відповідний запис з’явився у блозі компанії.

  • Раніше клієнти біржі скаржилися, що зловмисники отримали доступ до їх облікових записів та викрадали з них кошти. До сьогодні компанія не коментувала ці факти, а тепер Маршалек підтвердив інформацію.
  • Гендиректор не надав подробиць, як саме шахраї проникали в чужі акаунти, однак повідомив, що кошти постраждалим повернули. В момент злому Crypto.com призупинила вивід грошей на 13 годин, після кількох звернень про підозрілу активність.
  • У Crypto.com визнали, що було викрадено більше $33 млн (4 836 ETH та 443 BTC), хоча раніше фігурувала цифра в $15 млн.

Чому це важливо

Crypto.com — четверта за об’ємом торгів криптобіржа. Останні роки компанія росте швидкими темпами і вкладає у власний бренд, для прикладу в рекламу з американським актором Метом Деймоном. Сьогодні у Crypto.com понад 10 млн користувачів і 3 000 співробітників. Злами настільки великих компаній вказують на те, що потрібно не забувати про захист своїх криптоактивів та використовувати для цього всі можливості та інструменти.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук