6 українських стартапів поїдуть в Техас на конференцію SXSW

Конкурсна комісія обрала 6 стартапів, що вперше представлять Україну на конференції South By Southwest (SXSW) в штаті Техас в США. Про це пише Мінцифри.

Що за стартапи

  • FRAMIORE. Український екологічний бренд жіночого одягу з власним виробництвом та науково-дослідним центром текстильних виробів і технологій.
  • Effa. Виробництво екологічних зубних щіток та інших продуктів особистої гігієни. 
  • FlashBeats. Мобільний додаток, здатний синхронізувати ліхтарики тисяч смартфонів для створення дивовижних світлових шоу на спортивних/музичних подіях та домашніх вечірках. 
  • deep3dstudio. Розробка фотореалістичних персонажів на основі 3D-сканування голови та всього тіла людини. Proof-of-Love. Метавсесвіт моди на основі блокчейну, де перетворюють стару систему моди в нову, орієнтовану на WEB3.
  • SPOKK. «Страхування в смартфоні» з доступними продуктами мікрострахування та повним спектром послуг онлайн. 

Чому це важливо

South by Southwest — міжнародна конференція, що включає треки, присвячені досягненням у галузі технологій, інновацій, культури та інших напрямків. Всього його відвідує понад 70 000 людей, та близько 10 000 компаній. За словами керівника платформи Ukrainian Tech Ecosystem Антона Мельника, це конференція найвищого світового рівня, яка відкриє великі можливості та сприяє новим ідеям у засновників для створення продуктів. За можливість взяти участь у конференції змагалися близько 60 стартапів. Переможці отримають стенди в межах конференції SXSW, квитки, покриття витрат на переліт та проживання.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук