Український авіаційний стартап InputSoft отримав $120 000 від Techstars, оцінка — $3 млн

946
Читати на RU

Український стартап InputSoft пройшов в американський акселератор Techstars та отримав $120 000 інвестицій під оцінку в $3 млн. Про це AIN.UA повідомила засновниця та СЕО стартапу Анастасія Смик. Засновники проходять акселерацію в Турині (Італія), а розробкою займається команда в Україні.

  • InputSoft — SaaS-платформа для оптимізації використання людських і технічних ресурсів та аналізу даних в аеропортах.
  • SaaS-платформа від InputSoft складається з двох програмних комплексів – Resource Management та Data Management. З її допомогою аеропорти та компанії з наземного обслуговування літаків зможуть ефективно планувати людські та технічні ресурси, автоматизувати процеси з обслуговування повітряних суден і пасажирів та покращувати їх як для авіакомпаній, так і для їх клієнтів.
  • Стартап заснований в лютому 2021 року трьома фаундерами — Анастасія Смик, Валентин Завадський та Андрій Смик тривалий час працювали у цивільній авіації.

Раніше InputSoft виграв менторську підтримку від Genesis та грошовий приз в рамках інкубатора YEP, отримав грант у $25 000 від Ukrainian Startup Fund та представив компанію в ALPHA Startup на Web Summit 2021 у Лісабоні.

З 24 січня по 21 квітня команда стартапу братиме участь у Cities of the Future Techstars Accelerator в Турині, який спеціалізується на інкубації рішень для транспортних, житлових, енергетичних та інфраструктурних проблем.  

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук