Як слідкувати за репутацією бізнесу, новинами ринку та конкурентами без зайвих зусиль?

Читати на RU

Сучасність диктує бізнесу нові правила: хто володіє інформацією, той керує ринком, особливо, хто володіє нею швидше за всіх. Як тримати руку на пульсі та слідкувати за онлайн-репутацією бренду, новинами ринку та конкурентами, не витрачаючи власний час на ручний пошук? За допомогою SoMo Bot, він здатен це зробити за вас.

Завдяки його функціональності ви у форматі реального часу можете відстежувати: згадки про бренд та керівника, новини ринку та креативних індустрій, приймати рішення для коригування PR-політики компанії, виходячи з аналізу активностей конкурентів, а також розуміти актуальність джерел інформації.

У чому особливість SomoBot?

  • Найбільше охоплення онлайн і офлайн медіа: ЗМІ, соцмережі, Telegram-канали, Youtube, друкована преса, форуми, блоги, ТБ, та інш.
  • Відсутність реєстрацій: ви відразу переходите до телеграм-боту, без попередніх реєстрацій, підтвердження пошти та іншого.
  • Зручність використання: для початку моніторингу достатньо ввести ключові слова. Наприклад, назву компанії, конкурентів, теми, що цікавлять вас.
  • Швидкість: як тільки згадка з вашим ключовим словом з’являється в інтернеті, бот протягом 2 хвилин повідомить вас про це в Telegram-бот.
  • Фільтр: ви можете налаштувати фільтр тональності згадок і обробляти, наприклад, лише негативні або позитивні згадки.
  • Доступність: можливість протягом 7 днів безкоштовно протестувати усі можливості бота та вибрати пакет, який максимально задовольнить ваші потреби.

Цей сервіс актуальний як для комунікаційників, маркетологів, журналістів, блогерів, депутатів та селебриті, так і власників малого та середнього бізнесу, які не мають часу, щоб вручну відстежувати згадки в мережі. 

 А що думають люди та компанії, які обрали Somo Bot?

«Нещодавно наша компанія уклала договір з SoMo для моніторингу ЗМІ. Сервіс SoMo надсилає необмежену кількість згадувань за пошуковими словами в медіа. Це і напрямки бізнесу, і ринки, і згадування про компанію. Хочу зазначити, що вже з самого початку роботи співробітники Soсmonitor йшли назустріч нам як клієнту, допомагали, пояснювали та консультували з приводу будь-яких питань. Таким чином, в короткий строк наш звіт покращився. Звіт можна отримувати в зручний для себе час, формати можна також обирати. Ми оперативно отримуємо згадки за цікавими для нас ключовими словами. SoMo зручний інструмент для моніторингу згадувань у всіх видах ЗМІ. Система дозволяє, при необхідності, швидко змінювати параметри пошуку. Особлива вдячність команді за індивідуальний підхід до клієнта», — розповідає Софія Єршова, менеджер із корпоративних комунікацій компанії INTECH.

Тільки для читачів діє унікальна пропозиція: 2 тижні безкоштовного Premium-доступу до SoMo Bot.

Слідкуйте за своєю репутацією та новинами ринку разом із SoMo Bot.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук