Прибуток понад усе: спікером нової програми Money від Superludi став Майк Мікаловіц

Майк Мікаловіц, підприємець, автор бізнес-книжок, запрошений професор Гарвардського та Прінстонського університетів, став спікером нової дистанційної програми Money від Superludi. 

Нещодавно Superludi увійшли до складу бізнес-університету нової економіки Nextedo. Як і казав Влад Ноздрачов, засновник Superludi та Nextedo, до нових програм стали долучати більше експертів у конкретних нішах. 

Майк — один із них. Він автор 6 бізнес-книг та методології Profit First, яка націлена на те, щоб підприємці одразу ставили за мету прибуток, а не просто продажі чи дохід. За цією методикою десятки тисяч компаній зі всього світу вже покращили свій бізнес-результат. Та й сам Майк Мікаловіц має декілька багатомільйонних компаній.    

Нова програма Money — про актуальний підхід до грошей у сучасному бізнесі

Коли є оборот і немає прибутку, найчастіше причина у неправильному підході до фінансів. Програма Money побудована так, щоб учасники впровадили стратегію Profit First, знайшли додатковий прибуток у своїй компанії. Крок за кроком перебудували роботу фінансів, щоб бачити ключові показники та досягати бізнес-результатів. Потім розібрались в основах інвестування і зрозуміли, що робити, щоб прибуток зростав.

Програму розробили для власників бізнесу та топ-менеджерів:

  • підприємцям вона дасть розуміння, як налаштувати прозору фінансову систему, як розпорядитися своїм капіталом, коли і як варто розглядати інвестиції у свою компанію або інвестувати самостійно;
  • а СМО, СFO чи СЕО навчить ефективно використовувати ресурси компанії, приймати рішення за даними, а не інтуїтивно, безпосередньо впливати на прибуток компанії, її зростання і свою цінність для бізнесу.  

Та у Superludi не кажуть, що вона універсальна. Стартапам, фінансистам та бухгалтерам краще обрати іншу програму, оскільки мета навчання — дати бізнес-результат та стратегічно змінити підхід у компанії. 

Всього у програмі буде 10 тематичних модулів: від актуального підходу Profit First, фінансової звітності, контролю, планування, бюджетів та масштабування до основ інвестування та ключових стратегій роботи з інвестиціями. 

Серед спікерів програми Money:

  • Макс Філіппов, керівний партнер GR Capital; 
  • Олег Кузнєцов, співзасновник Crowe Erfolg Ukraine;
  • Давід Тетруашвілі, 10 років в управлінні фінансами;
  • Альона Мисько, співзасновниця fuelfinance;
  • Ірина Джус, віцепрезидентка в інвест-бутику Soul Partners. 
  • Анна Куриленко, Head of Finance у Readdle. 

Проходити навчання можна як самостійно — для свого бізнесу чи кар’єри, так і у парі: власник та фіндиректор, СЕО та комерційний директор, два партнери бізнесу. Це залежить від формату участі. 

Старт Money заплановано на лютий. Дізнатись про всі деталі та записатись можна за посиланням

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук