Terrasoft запрошує на масштабну презентацію no-code платформи нового покоління — Creatio 8.0

8 лютого відбудеться Freedom Реліз — одна з найбільш значущих подій в історії Terrasoft. У програмі — презентація найпотужнішої версії платформи Creatio, бліц-дискусія про роль і перспективи розвитку no-code технологій, а також спеціальний діджей-сет від зіркового гостя Пола ван Дайка!

Компанія Terrasoft Ukraine запрошує на одну з найбільш значущих подій у своїй історії. 8 лютого відбудеться Freedom Реліз — масштабна презентація найпотужнішої версії платформи Creatio 8.0 та нової айдентики компанії.

Онлайн-зустріч буде присвячена темі свободи в автоматизації. У програмі — презентація no-code платформи нового покоління для розробки бізнес-застосунків та автоматизації процесів, бліц-дискусія про роль і перспективи розвитку no-code технологій, а також спеціальний діджей-сет від зіркового гостя Пола ван Дайка! 

Дізнатися подробиці та зареєструватися можна на сторінці заходу

Дискусія з бізнес- та IT-лідерами

Відкриє захід бліц-дискусія за участю запрошених гостей. Чому no-code стає стратегічним вектором розвитку організації? Які можливості для інновацій та змін відкривають no-code технології? Що означає свобода в автоматизації для великих компаній? Актуальні питання бізнес-середовища обговорять Лілія Лазепко (ОТП Банк), Олексій Решетняк (МХП), Кирило Гончарук (Укртелеком), Олексій Клочков (Terrasoft) та В’ячеслав Аверін (Terrasoft).

Keynote

Далі виступить Катерина Костерева, CEO Terrasoft. Короткий виступ буде присвячено баченню та основним принципам, які лежать в основі стратегії компанії.

«Ми запрошуємо вас у майбутнє, в якому ви зможете автоматизувати процеси без рядка коду, залучити всю організацію до створення нових застосунків і захоплювати своїх клієнтів бездоганним сервісом», — ділиться Катерина.

Презентація Creatio 8.0

Головною частиною Freedom Релізу стане презентація нової версії Studio Creatio 8.0 – платформи нового покоління, яка забезпечить максимальний рівень свободи в автоматизації CRM, галузевих та внутрішніх процесів організації. За допомогою Creatio 8.Х, яка повністю сумісна з попередніми версіями платформи, ви зможете:

  • створювати будь-які інтерфейси без обмежень і без жодного рядка коду;
  • використовувати єдине робоче місце для управління no-code розробкою застосунків;
  • швидко компонувати функціональність із готових модулів та шаблонів;
  • управляти життєвим циклом застосунків за допомогою користувацьких інструментів.

Презентацію проведуть лідери R&D Terrasoft — Іван Малафєєв та Віталій Гдуля. 

Музичний сет від Пола ван Дайка

Завершить захід виступ зіркового гостя — Пола ван Дайка. Діджей світового рівня, номінований на премію Греммі, виконає спеціальний музичний сет, присвячений темі #FreedomToCreate. А щоб учасники змогли повною мірою оцінити можливості Creatio, один зі спікерів в онлайн-режимі створить з нуля новий бізнес-застосунок — користувацькими засобами, без жодного рядка коду.

Онлайн-майданчик заходу стане чудовим інструментом для спілкування з однодумцями та нетворкінгу. Ви зможете ставити запитання про нові можливостей Creatio та ділитися своїми ідеями щодо використання платформи. Приєднуйтеся й запрошуйте колег, щоб провести час з максимальною користю для всієї команди!

Freedom Реліз стартує 8 лютого о 10:00 і триватиме щонайбільше 1,5 години. Дізнатися подробиці та зареєструватися можна на сторінці заходу

Довідка

Terrasoft Ukraine — вендор єдиної платформи Creatio, яка завдяки no-code технологіям забезпечує максимальний ступінь свободи в автоматизації CRM, галузевих та внутрішніх процесів організації. Найбільші компанії в Україні й тисячі клієнтів у 100+ країнах світу втілюють у життя свої ідеї та проєкти на платформі Creatio. Щира турбота про клієнтів та партнерів — основа ДНК компанії.  

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук