Creative States анонсував нові локації у Києві, Дніпрі та Харкові

Читати на RU

Команда Creative States анонсувала роботу над рядом нових локацій в столиці та регіонах. Із запуском нових проектів загально площа об’єктів збільшиться до 30 000 м². Редакція AIN.UA розповідає деталі. 


Столиця:

  • Перша нова локація з’явиться у київському БЦ Capital Towers. Метраж простору понад 5 500 м² розташує всю офісну інфраструктуру та зони загального користування на трьох поверхах. Традиційно офісні приміщення будуть розраховані на команди будь-якого масштабу від 1 до 50 осіб. Для топменеджерів компаній передбачено формат кастомізованих бізнес-сьютів із підключеним консьєрж-сервісом. Очікується, що об’єкт буде готовий у 2022 році.
  • Інший проект, до якого також заходить Creative States – реноваційний проект на Подолі, спільний із партнером A Development. Як стало відомо AIN.UA, об’єкт знаходиться біля метро Тараса Шевченка.
  • Також у Creative States не виключають, що цього року запустять у роботу ще одну «таємну» локацію у Києві. 

Регіони

  • Розширення у Дніпрі. Влітку 2020 року Creative States запустила першу локацію поза Києвом – Creative State of Dnipro, в Дніпрі. 2022-го ця ж локація розшириться на 1 500 м² окремим івент-холом. До кінця весни 2022 року в Creative States планують відкрити другий простір для дніпровських резидентів, площею 3600-4000 м². Такий об’єкт може вмістити близько 700 людей. 
  • Creative States продовжить експансію в регіони та запускає роботу над харківськими локаціями. Відразу два об’єкти в центральній частині Харкова, площею близько 4 000 м² кожен, планують відкрити до початку осені 2022 року. Загальна інвестиція на реалізацію нових просторів у Харкові становитиме понад $4 млн.
  • Наступним містом-мільйонником для запуску офісного простору в Creative States розглядають Одесу. 

Також у компанії повідомили, що Creative State of Arsenal 2 найближчим часом планують ще більше розширити і додати ще близько 300 місць.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук