Федорів та засновники «Нова Пошта» профінансували The Good Plastic Company

Читати на RU

Засновник компанії Fedoriv Андрій Федорів, а також засновники «Нова Пошта» Володимир Поперешнюк і В’ячеслав Климов інвестували у компанію з переробки пластику The Good Plastic Company. Про це Андрій Федорів повідомив в Facebook.

Це вже другий транш інвестицій. Перший відбувся в середині листопада, про нього повідомляв AIN.Business. Суми інвестицій не розголошуються.

Що таке The Good Plastic Company

The Good Plastic Company – це міжнародний бренд, інкорпорований у Великій Британії, який будує виробничі потужності у Білій Церкві, в Україні. Пластикові панелі 1,4*2,8 м випікаються з гранул вже використаного пластику: колишньої побутової техніки, одноразових виделок та ложок, пляшок від йогурту, бамперів та океанічного сміття тощо. 

СЕО та засновником The Good Plastic Company є серійний підприємець Вільям Чижовський.

Як розповів Федорів, 17 грудня українське виробництво переїхало до індустріального парку Біла Церква і збільшило продуктивність у 3 рази. Раніше повідомлялося, що завод може переробляти від 1000 до 2000 тонн пластику за рік.

«Лінії працюють 7 днів на тиждень у дві зміни. 98% продукції йде на експорт. Нідерланди, Великобританія, Франція, Норвегія, Іспанія, Італія, Японія – наші ключові ринки. Основне нове обладнання поставимо до кінця квітня. Впроваджуємо філософію lean (Кайдзен). Зростаємо», – зауважив Андрій.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук