Розробник ігор Virtuos поглинув київську студію Volmi Games

Читати на RU

Глобальний розробник ігор Virtuos поглинув київську студію 2D та 3D-арту Volmi Games. Фінансові деталі угоди не розголошуються.

  • Volmi Games — перша компанія зі Східної Європи, що увійшла до складу Virtuos. За словами розробника, українська студія стане «ключовою у розширенні глобальної присутності Virtuos та зробить її ближчою до європейських клієнтів».
  • Згідно з умовами угоди, Volmi Games змінить назву на Volmi – A Virtuos Studio. Засновники студії, колишні топи Wargaming Kyiv Володимир Лобан та Мирослав Бараненко, продовжать керувати нею як СЕО та СОО відповідно.
  • В планах у Volmi Games на наступні три роки — збільшити команду зі 140 до 500 спеціалістів.

Про Volmi Games

Volmi Games була заснована у 2016 році в Києві. У портфоліо студії понад 800 проектів, включно з Diablo 2: Resurrected, Metro Exodus, Sniper: Ghost Warrior Contracts 2, Smite, Paladins та Gwent: The Witcher Card Game. Серед клієнтів Volmi Games — Blizzard Entertainment, CD Projekt RED, Bethesda, 4A Games, Hi Rez Studios, CI Games.

Про Virtuos

Компанія Virtuos із головним офісом у Сінгапурі була заснована у 2004 році. Вона спеціалізується на розробці ігор, створенні 3D-арту для консолей ААА, ПК та мобільних ігор. Компанія працювала над такими іграми, як Assassin’s Creed Valhalla, Watch Dogs: Legion, Dark Souls: Remastered та Star Wars Jedi: Fallen Order.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук