«А-Банк» реалізував отримання SEPA-переказів

Читати на RU

«А-Банк» реалізував отримання SEPA-переказів з Європи. Тепер отримати SEPA-переказ можна на будь-яку картку «А-Банку» в гривні або в євро. 

SEPA (з англійської мови Single Euro Payments Area) — зона платежів в євро, яка дозволяє користувачам здійснювати перекази майже в будь-якому місці Європи.

За SEPA-реквізитами ви можете отримувати перекази на вашу картку з понад 30 країн, включаючи Польщу, Чехію, Німеччину, Францію, Італію та інші.

Для того, щоб отримати переказ з Європи на картку «А-Банку», не потрібно знати контрольний номер, суму та ім`я відправника. Адже переказ буде зарахований автоматично. Для отримання переказу потрібно лише: 

  1. Отримати  реквізити для зарахування:  в мобільному додатку ABank24, меню: «Поповнити картку – Перекази SEPA», або у відділенні «А-Банку»; 
  2. Передати реквізити відправнику.

SEPA-переказ можна отримати на картку у валютах євро та гривня (з конвертацією).

А-Банк не стягує комісію за отримання переказу. 

Також надіслати та отримати міжнародний переказ в «А-Банку» можна за допомогою міжнародних систем: Western Union, Ria, Welsend, MoneyGram, Swift-платежі. 

Про А-Банк:

«А-Банк» представлений на ринку банківських послуг понад 25 років. Послугами банку користується понад 1,6 млн клієнтів. Банк пропонує широкий спектр сучасних фінансових послуг як фізичним, так і юридичним особам. Основна мета банку – надання сучасного та технологічного сервісу в режимі online за допомогою зручного інтернет-банкінгу АВаnk24. Банк широко представлений у всіх регіонах України – 237 відділення готові надати якісний сервіс кожному клієнту. За новинами «А-Банку» слідкуйте на офіційних сторінках  Facebook, Instagram, Youtube, TikTok.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук