Стартап Remo залучив $1 млн, серед інвесторів — Андрій Федорів

Читати на RU

Засновник компанії Fedoriv Андрій Федорів став інвестором та радником в заснованому українцями стартапі Remo (Noffice), що створює робочі місця для віддаленої роботи.

Суму інвестицій не озвучують. Проте, як повідомив співзасновник та генеральний директор Remo Ярослав Пригара в коментарі AIN.UA, Remo планував підняти $1 млн, і по факту розмір раунду значно перевищив початково озвучену суму. Федорів — не єдиний, а один з пулу інвесторів.

Про REMO

Remo — компанія, яку створюють українські підприємці Ярослав Пригара та Данило Пасько. Як розповів Пригара в інтерв’ю 3rdplace.media, Remo створює для робітників, які працюють віддалено, професійні робочі простори та складається з двох основних частин:

  • Сервіс у фізичному просторі: робоче місце для віддаленого робітника, яке має розміщуватись у місцях, в яких людина максимально ефективна.
  • Мобільний застосунок: програмна платформа, яка дозволяє тим, хто працює віддалено, самим вирішувати, у якій частині світу вони хотіли б жити та працювати, та забезпечує для них максимальну ефективність.

«Ми надаємо найбільш функціональні, добре продумані середовища віддаленої роботи. У кожному приміщенні є все, що ви очікуєте побачити в сучасному офісі, і багато іншого, що має бути у вашому готелі. Ми навіть додали нашу високотехнологічну інтеграцію робочого простору в деякі з найкращих готелів у всьому світі. Це гарантує, що під час робочої подорожі ви матимете доступ до стабільного Wi-Fi та звукоблокуючих кімнат для зустрічей і дзвінків», — йдеться на сайті Remo (Noffice).

В команді Remo зараз працює близько 30 людей, проте лише 5 з них на full-time, оскільки стартап активно віддає задачі на аутсорс.

«Ми притримуємось позиції, що тільки ключові ролі мають бути покриті full-time employee, а все, що можна аутсорсити ми маємо аутсорсити, тому full-time team на сьогодні складає 5 людей. Ще стільки ж part-time, ще біля 20 — це співробітники команд інвесторів та партнерів, яки працюють над проектом», — повідомив Ярослав Пригара в коментарі AIN.UA,

Як передає TechUkraine, у Remo понад 20 інвесторів-ангелів з України та інших країн. Стартап вже відкриває другу локацію для віддаленої роботи в Мексиці (саме на ринку Північної Америки й акцентується проект) і готується до відкриття перших локацій в Києві та США.

«Ми не панікуємо, а продовжуємо робити свою справу. І наступного тижня відправимо перші наші індивідуальні гаджети-офіси до Києва. Де встановимо їх на березі озера за 15 хвилин їзди від центру міста. Бо хто вони взагалі такі з усіма своїми погрозами, аби змінювати наші плани щодо відкриття першої локації?», – написав Пригара в кінці січня.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук