Альтернативні емодзі від and action для українців: є дуля і курс долара

Читати на RU

Наприкінці січня Apple випустила бета-версію оновлення iOS 15.4, у якій з’явилися 37 нових емодзі — вагітний чоловік, квасоля та руки, складені у серце серед них. Креативна агенція and action розробила альтернативні, більш зрозумілі та актуальні варіанти для українських користувачів.

Нові емодзі в iOS 15.4

and action запропонували сім нових емодзі, які відображають українські реаліїі та реакцію на новини у комічній формі.

У процесі створення цього емодзі агенція надихнулась мемом, який створила та нещодавно опублікувала офіційна сторінка України в Twitter «Тип мігрені коли твій сусід Росія».

Не могли оминути увагою також тему їжі, тому створили спеціальне емодзі присвячена вже легендарному «Київському торту», розповідають в and action. Також через нові емодзі жартують на злободенні теми — про стан стан українських доріг після зими, наприклад. Усі креативи можна подивитися — тут.

Ми не розраховуємо що Emojipedia додасть наш «Київський торт» чи емодзі дулю до їх каталогу, хоча це було б класно. В потоці тривожних новин, хочеться трохи абстрагуватися, покреативити і підняти всім настрій, десь самоіронією, а десь — гордістю (це я про львівську бруківку, жартую). Я дуже вірю в те що в нас все буде класно, — підкреслив Іван Іщенко, співзасновник and action та автор емодзі.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук